Autor: Sekretär.ee • 15. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peresõbraliku tööandja märgist tutvustav inspiratsioonihommik

Sotsiaalministeeriumi poolt välja töötatud peresõbraliku tööandja märgise vastu on olnud suur huvi ja seetõttu korraldatakse infohommik selle tutvustamiseks.

Inspiratsioonihommik toimub 21. veebruaril kell 9.30 Sotsiaalministeeriumis, aadressil Gonsiori 29.

Peresõbraliku tööandja märgise mudeli rakendamine aitab tööandjal kasutusele võtta peresõbralikke meetmeid selleks, et töötaja saaks oma töö- ja pereelu edukamalt ühildada ja töötaja pühendumine töösse kasvaks. Peresõbraliku tööandja märgis võimaldab kõigile teada anda, et tööandja hoolib oma töötajatest ja on loonud töötajatele peresõbraliku töökeskkonna.

Ajakava:

9.30-10.00 Kogunemine, registreerumine, hommikukohv.

10.00-10.05 Tervitussõnad lausub Sotsiaalministeeriumi laste ja perede osakonna perepoliitika juht Pirjo Turk.

10.05-10.25 Revolutsioon tööturul, psühholoog ja karjäärinõustaja Tiina Saar.

10.25-10.45 Peresõbralik organisatsioonikultuur DPD Eesti AS-i näitel, DPD Eesti AS-i personali- ja kvaliteedijuht Annika Oruaas.

10.45-11.45 Peresõbraliku tööandja märgise kontseptsiooni ja taotlemise protsessi ning tingimuste tutvustamine, Sotsiaalministeeriumi laste ja perede osakonna peaspetsialist Laura Viilup ja Civitta Eesti AS koordinaator Triin Loik.

11.45-12.15 Küsimused ja vastused

Osalemiseks tuleb ennast registreerida hiljemalt 17.02.2017 SIIN

Kui ühest organisatsioonist tuleb rohkem kui üks inimene, siis tuleb registreeruda eraldi. Kohtade arv inspiratsioonihommikul on piiratud.

Peresõbraliku tööandja märgise arendamise ja rakendamisega seotud tegevusi toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Viimati toimunud inspiratsioonihommiku salvestust näeb SIIT.

Allikas: employers.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700