GALERII: Baltika esitles kevad-suviseid moetrende

Teisipäeval, 7. märtsil esitlesid Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo, Baltman ja Bastion Baltika moeetendusel oma kevad/suvi 2017 kollektsioone. Moeetendus leidis aset lillelõhnalises Hansplanti aianduskeskuses.

Seekordne Baltika moeetendus kandis nimetust Fashion x Flowers, ühendades endas nii moe- kui ka lilletrendid. Spetsiaalselt selleks õhtuks lõi florist ja aiandusõppejõud Marek Jakobi Eesti suurima lilleseina, mis täitis show toimumise paiga imelise kevade lõhnaga.

Lavale astusid kõik Baltika moebrändid

Mosaic kevad/suvi 2017 kollektsioon oli stiliseeritud moetoimetaja ja stilisti Merit Boejikensi poolt, üllatades kõiki pealtvaatajaid julge stilistikaga, mis oli inspireeritud 70ndatest. Mosaici kollekstoonis annavad sel hooajal tooni erinevad lillemustrid, erkroheline, hüatsindisinine ning erinevad pastelltoonid. Meeste kollektsioonis on esiplaanil meresinine ja beež, väikesed geomeetrilised mustrid.

Mosaic
Mosaic

Bastioni kevad/suvi 2017 kollektsiooni „Salaaed“, mille stilistideks Bastioni disainerid Monika Randloo ja Kairi Katmann, aitasid meeleoluka esinemisega lavale tuua tüdrukutebänd La Laa Ladies. Kollektsioon rabas naiselikke vormide ja mahedate ning soojade toonidega.

Bastion
Bastion

Ivo Nikkolo näitas moeetendusel oma kevad/suvi 2017 kollektsiooni „Kehajooned“, mille stilistika autoriks on moeasjatundja ja Behindthesecenes.net moeblogi autor Aljona Eesmaa – kollektsiooni esitlus üllatas mitmete põnevate detailidega, millest alanud kevadsuvisel hooajal inspiratsiooni ammutada. Ivo Nikkolo peibutab oma fänne sel kevad-suvel khakirohelise, beeži ja erkpunasega. Olulisemate moesuundadena tõi Ivo Nikkolo lavale kellukakujulised siluetid, laiade säärtega püksid ning mitmed oversized-lõiked. Ivo Nikkolole omaselt on suurt tähelepanu pööratud keha embavatele kangastele.

Ivo Nikkolo
Ivo Nikkolo

Baltman kevad/suvi 2017 kollektsiooni stilistiks oli Baltmani peadisainer Aivar Antonio Lätt, kes tõi Baltmani lavale oma tuntud headuses, ent ei puudunud ka vimkaga aksessuaarid. Olulise meeste moe suunanäitajana tutvustas Baltman hetke olulisemaid trende, kus värvid on kannustatud troopilise Havanna ja särtsakatest Kariibimere toonidest, mustrimaailmas teeb ilma efektne ruut ja täpid. Trendikaid meeste särke ehivad väikesed geomeetrilised mustrid ning üleriided on sõna otseses mõttes nutikad, pidades vastu nii vihmale, tuulele kui ka mobiililainetele.

Baltman
Baltman

Monton kevad/suvi 2017 kollektsioon „Interconnected“, mille stiliseeris moetoimetaja, stilist ja I *Wear Experiment solist Johanna Eenma, tõi taaskord lavale vastandite ilust inspireeritud Montoni kollektsiooni, mis saanud ainest kahest väikest saareriigist – Kuubast ja Islandist. Kui Island tõi lavale jahedad toonid, minimalistlikud ent julged siluetid, siis Kuuba kollektsioon näitas moepublikule särtsaka muusika saatel kauneid rüüse, kelmikad lillemustreid ja mitmed uusi moenippe.

Monton
Monton

Fotod: Maksim Toome

Galerii

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Maxima is looking for a MANAGEMENT BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

22. aprill 2018

Teabevara