Autor: Sekretär.ee • 5. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa kutsub Tehnopol Entertainment Weeki raames mugavasse pop-up välikontorisse tööd tegema!

Elisa välikontor Ülemiste Citys
Elisa julgustab taas inimesi oma tavapärasest töörutiinist välja tulema ja vabas õhus töötama. Tänase päikeselise ilmaga saab töökohustusi täita mugavas pop-up välikontoris, mis on Tehnopol Entertainment Weeki raames sisse seatud Tehnopoli keskväljakule, Roheruumi kõrvale. Välikontor on avatud 10.00 - 15.00 ja sinna on oodatud kõik, kes soovivad tuua tööpäeva vaheldust ja lisaks inspireerivale Entertainment Weeki programmile ammutada teadmisi ka kaugtöö kohta.

Elisa tooteturunduse osakonna juhi Mailiis Ploomanni sõnul on kaugtöö tänapäeval saanud uueks normaalsuseks ning olles oma meeskonda distantsilt juhtinud juba pea kolm aastat, ei kujutaks ta enam töökorraldust ilma selle võimaluseta ette.  „Ametikohad ja tööülesanded, mida klassikaliselt tehakse kontorilaua taga, on tänapäeval 90% kaugtööna tehtavad. 21. sajandil ei saa enam olla oluline tööl käimine vaid töö tegemine ja kui tööülesanded on selged ning meeskond motiveeritud, ei ole vahet, kust füüsiliselt tööd tehakse,” sõnas Ploomann.

Lisaks võimalusele välikontoris tööd teha, tutvustab Elisa iga kord ka erinevat kaugtööga seotud teemat. Kell 13.30 räägibki Mailiis Ploomann sellest, kuidas meeskonda distantsilt juhtida ning milliste nüanssidega peaks arvestama, et ennast tunneksid hästi nii need, kes kaugtööd teevad kui ka need meeskonnaliikmed, kes jäävad kontorisse.

Kell 11 astub välikontoris üles Microsoft Eesti tehnoloogiakonsultant Magnus Hillermaa, kes annab ülevaate sellest, kuidas kaugtöö laiendab oluliselt geograafilisi piire ja tutvustab erinevaid tehnoloogilisi lahendusi, et distantsilt töötamine ei jääks tehniliste tõrgete tõttu vaid ideeks.

Selleks, et Skype’i koosolekud saaksid peetud ning e-kirjad kolleegidega vahetatud, levib kiire Elisa mobiilne internet. Elisa netipulga või taskuruuteri saab laenata isikut tõendava dokumendi alusel tasuta. Kõik laenutajad saavad ka tasuta kohvi, mida pakuvad baristad Coffeeline.ee’st. Sügiseste tuuleiilide eest kaitsevad mõnusad pleedid ja soojuskiirgurid.

Elisa pop-up-välikontorites sai töötada ka juulis ja augustis ning need olid sisse seatud erinevates Tallinna innovaatilisust soosivates linnakutes nagu Ülemiste City ja Telliskivi Loomelinnak. Täpsemat infot välikontori kohta saab Elisa Eesti Facebookist.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700