5. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas väärtustada oma ametit?

Juhiabiks olemine eeldab enamasti kõikidele küsimustele vastuste leidmist, rööprähklemist ja toe pakkumist kolleegidele, ütleb 2014. aastal parimaks sekretäriks valitud Heidi Pähn, kes täitis konkursi hetkel Tallinna Tehnikaülikooli rahvusvaheliste suhete osakonna juhi abi rolli.

„Vahel võib juhtuda, et suur töökoormus või rutiin tööl mõjutavad ka meie töövälist elu ning tekitavad sellega stressi,” räägib Heidi. „Mõnel hetkel võib aga tunduda, et me ei saa piisavalt kiiresti oma tööülesannetega hakkama, ajaplaneerimise oskusest tuleb puudu või tekib hoopis tunne, et oleme end ammendanud ja töö ei paku enam piisavalt rahuldust.”

Heidi on alati olnud edasipüüdlik nii oma töös kui ka enesearengus. Tal on tohutult hobisid ja huvisid, millega ta on tegelenud paralleelselt kooli ja tööga ning mis on kindlasti olnud üheks suurimaks alustalaks sellele, kes ta on praegu ja kuidas ta maailma näeb.

Heidi on ennast iseloomustanud kui inimest, kes, kui ta juba mingi töö ette võtab, teeb seda nii, et selle juures kõik meeldiks. Tänu oma ammusele hobile ja oma sihikindlusele tegutseb ta praegu hoopis kunstivaldkonnas ning loob ettevõtetele visuaalset identiteeti ja graafilist disaini.

Heidi soovitab pöörata tähelepanu sellele, mida teeme töövälisel ajal – see kõik mõjutab otseselt ka meie tööd. Hobid aitavad meid tööl areneda ja silmaringi laiendada, tööstressist vabanda ja mõtteid õigetesse kanalitesse suunata. Heidi Pähn esineb 5. oktoobril juhiabide praktilisel sügiskonverentsil ning jagab seal nippe, miks endale üks või teine hobi valida, mida valida ja kuidas hobid tööl enda kasuks mängima panna.

Heidi Pähn räägib oma töö väärtustamisest ja hobide kaudu arenemisest tänavusel juhiabide praktilisel sügiskonverentsil „Muutumise kunst”.

Konverents toimub 5. oktoobril Tallinna Loomaaia  keskkonnahariduskeskuses. Tutvu konverentsi programmi ja esinejatega ning registreeri end soodushinnaga!

Vaata eelmise aasta sügiskonverentsi meeleolukat pildigaleriid!

Autor: Liivi Kedelauk, juhiabide sügiskonverentsi programmijuht

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700