10. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõulupeo õnnestumiseks tuleb korraldamisega alustada täna!

Hilton Tallinn Park hotell
Foto: Hilton Tallinn Park
Baltimaade esimene Hilton hotell avas uksed vähem kui 1,5 aastat tagasi, olles üks nooremaid Tallinna hotelle. 202 numbritoa ja 10 konverentsiruumiga hoones asub 140-kohaline restoran The Able Butcher ja eforea spa, mis pakuvad külastajatele põnevaid toiduelamusi. Üks on kindel – jõulupidu Hiltonis on meeldejääv ja eriline!

„Oleme jõulupidudeks loodud spetsiaalsed jõulumenüüd, mis teevad kliendi jaoks peoplaneerimise lihtsamaks. Samas arvestame muidugi ka erisoovidega. Abistame lisaks ruumide pakkumisele ürituse korraldamisega – leida bändi, parimaid tehnikalahendusi, foto- ja videoteenuse pakkujaid. Suudame vastu tulla ka erilahendustele, näiteks saab meie ballisaali sisse tuua isegi auto,“ tutvustab Hilton Tallinn Park tegevdirektor Daniel Habersatter.

Hilton Tallinn Parkis on 10 erineva suurusega konverentsiruumi, millest kõige suuremasse – ballisaali – mahub galaõhtusöögiks üle 300 inimese. Lisaks on hotellis üle 900 m2 fuajee, mis sobib hästi vastuvõttudeks, suuremateks kogunemisteks ja pidudeks. „Ei maksa siiski karta, et meie hotellis on ürituse pidamiseks oodatud vaid suured seltskonnad. Tegelikult sobib hotell ka väiksemate gruppide vastuvõtuks. Meeleoluka jõuluõhtusöögi võib korraldada ka hotelli steakhouse-restoranis The Able Butcher või mõnes väiksema suurusega seminariruumis,“ ütleb Habersatter.

Mõelge läbi ürituse kontseptsioon – kas üritus on galaõhtusöök, püstijalavastuvõtt, ametlikum või vabamas õhkkonnas toimuv, tantsulisem jne. Nii on kõige lihtsam korraldajatel kui ka endal kiiresti parima tulemuseni jõuda.

Arutage läbi eelarve ja seejärel saab koos hotelliga leida parima lahenduse vastavalt võimalustele: milline on menüü, ruumikasutus, kas juurde on vaja ka agentuuri või korraldate kõik ise?

Esitage konverentsiteenuse pakkujale väljakutse ja uurige, mida huvitavat neil välja pakkuda on, et osalejatele üritus meeldejäävaks ja põnevaks muuta!

Pakkuge lisaväärtust – massaaž, spaakülastus, üllatusesineja vms muudab päeva meeldejäävamaks.

Olete jõuluürituse korraldamisega hilja peale jäänud? Aastalõpu eel täituvad kuupäevad küll kiiresti, kuid tasub siiski konverentsikorraldajaga ühendust võtta. Võib-olla on populaarsemad kuupäevad küll juba võetud, kuid paindlikult lähenedes õnnestub üritus korraldada ehk argipäeval? Need päevad on ka suurem tõenäosusega veel kutsutute kalendrites vabad.

Kõik üritused ei pea toimuma õhtul. Miks mitte olla eriline ja korraldada hoopis jõululõuna?

Hiltonis järgitakse konverentsiteenuse pakkumisel Meet with Purpose põhimõtted, mille eesmärk on korraldada üritusi keskkonnasäästlikumalt. Näiteks kasutatakse kohvipausidel kohalikke ja hooajalisi toiduaineid nagu marjad, kalad ja leivatooted.

Külla kutsuvad Tallinna erilisim liharestoran ja veiniruum

Restorani The Able Butcher kontseptsioon tugineb esmaklassilise lihapoe väärtustele, kus liha on osaks restorani DNAst. Restorani tulles läbitakse enne lauda istumist põnev teekond: sissepääsu juures tervitab külastajaid restorani võõrustaja, kes juhatab nad lihavaliku juurde, mis asub spetsiaalses lihalaagerdamise ruumis. Sealt saab valida meelepärase tooraine, mida meistrid asuvad valmistama. Seejärel külastatakse veiniruumi Red Room, mis pakub valikurohkust ja maitsvaid veine maailma erinevatest piirkondadest. Külaskäiku jääb meenutama külastajatest tehtav meeleolukas polaroidfoto lihalaagerdamise ruumi juures, mis pälvib oma olemusega restoranis enim tähelepanu.

Restoranis kasutatakse parima kvaliteediga liha ning menüüs pannakse erilist rõhku kohalikule toorainele. Esindatud on lai valik lihasid tervest maailmast, kuid külastajate lemmikuks on siiski kujunenud kodumaised Karni hõrgutised.

Peakokaks on enam kui 15-aastase kogemustepagasiga Alexander Kaiser Saksamaalt, kelle kodurestoranide hulka on kuulunud muuhulgas ka Münchenis asuv viie tärni hotell Bayerischer. Ta armastab liha ja talle meeldib köögis just enim valmistada erinevaid vorste. Muuhulgas saab The Able Butcheris maitsta ka peakoka vanaema retsepti järgi tehtud vorste, lisaks pakutakse jõulude ajal restoranis nii jõuluõhtusööki kui pühade brunche. Täpsem informatsioon kodulehelt www.theablebutcher.ee.

Konverentsikeskus pakub ürituste korraldamisel ka catering-teenust. Vastavalt ürituse iseloomule saab konverentsiosakonna meeskonnaga valida enda jaoks sobiva menüü suupistetest soojade roogadeni. Nii restorani- kui ka konverentsimenüüs kasutatakse hooajalisi saadusi ning kohalikku toorainet – Eesti liha ja väiketootjate tooteid nagu Muhu leib ja Andre farmi juust.

Konverentsikeskus seob tõsise töö mõnusa lõõgastusega  

Hotelli tegevdirektori Daniel Habersatteri sõnul on Hilton võtnud eesmärgiks pakkuda konverentsikülastajatele tavapärasele seminaripäevale lisaväärtust. „Näiteks pakume oma konverentsikülastajatele võimalust pärast tihedat päeva lõõgastuda spaas. See on hea võimalus muljeid vahetada veidi vabamas keskkonnas, sest tihti kiirustatakse pärast koolitust või seminari koju ning järelaruteludeks aega ei jää.“

Ka saab seminaripäeva jooksul külastajatele pakkuda erinevaid tegevusi, et ikka meel virk ja vaim värske püsiks. Näiteks võib ühe osa seminarist teha püstiseisulaudade juures ja julgustada inimesi rohkem liikuma, pakkuda võimalust pauside ajal välja värsket õhku hingama minna. Samuti võib luua ka kohvipauside ajaks väikese puhkeala, kus saab kõrvaklappidest muusikat kuulata või miks mitte ka lühikesele onsite-massaaži sessioonile minna. Olenevalt ürituse suurusest ja inimeste arvust saab lisategevusi varieerida.

Loomulikult võib jääda ka ööbima. Hiltonis on 202 tuba, sealhulgas 27 eksklusiivset sviiti ning tõeliseks lõõgastuseks eforea spa, mis pälvis hiljuti ka ainukese Eesti spaana maineka luksusspaade auhinna. eforea spad tunnustati kui 2017. aasta parimat Ida-Euroopa regiooni äriklassihotelli spaad ehk Luxury Business Spa’d ja parimat uut spaad ehk Luxury Emerging Spa’d.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700