28. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kingi koostööpartnerile unikaalne kingitus - tee tema eest üks heategu

Üllata oma partnereid heategevuslike jõulukingitustega ja toeta SOS Lasteküla!
Foto: SOS Lasteküla
Kauni ning maailma muutva jõulukingi tegemine on väga lihtne ning võtab vaid mõne minuti. Saada koostööpartneritele personaalne oma firma logoga sõnum. Heategevusliku annetuskeskkonna annetan.ee abil on võimalik ise teha e-kaarte ning suunata nii korporatiivseteks jõulukingitusteks mõeldud raha heategevusse.

SOS Lasteküla lapsi saad aidata erinevate toetustega:

* jõulukingituste ostmise toetus;

* tervisetoetus -  võimaldab perel katta erinevaid laste tervisega seotud kulutusid;

* loovustoetus -  aitab lastel tegeleda enesele meelepärase hobiga süvenenumalt;

* peretoetus - võimaldab 30 SOS lasteküla peremaja remonditöid teha.

Annetuskeskkonna kasutamine on väga lihtne – esilehel vali annetamiseks sobilik summa ning annetuse kasutamise eesmärk (jõulukink, tervisetoetus, loovustoetus, peretoetus). Kaardile saad lisada ettevõtte logo ning kirjutada juurde head soovid. Seejärel saad kaardi enda arvutisse laadida ning see ongi kingisaajale saatmiseks valmis. Kel soov koostööpartnerile külla minna ning kingitus ise üle anda, saab e-kaardi välja printida.

Säästkem oma suurimat ressurssi, mis meil on – aega! Iga-aastase meeleheitliku parima-originaalseima-vajalikuma kingi otsimise asemel saab selle aja pühendada oma klientidele, kolleegidele ja lähedastele.

Tee eriline ja südantsoojendav jõulukingitus SIIN.

See rõõm, mis peegeldub kingisaaja silmis ning heategu, mis on tehtud nii vajaliku eesmärgi nimel, on lihtsalt imeline lahendus tänapäevases asjadest üleküllastunud maailmas.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700