Autor: Laura Tahk • 6. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

6 võimalust naistepäeva tähistamiseks

Foto: Pexels.com
Naistepäev meenutab meile kõigile, et hindaksime ja peaksime meeles tähtsaid naisi oma elus, olgu nendeks kolleegid, õpetajad, sõbrannad, pereliikmed või kallim.

Kas ei võta me neid aeg-ajalt liiga iseenesest mõistetavalt? Lähenev 8. märts tuletab meelde, et aeg on mõte tööle panna ja midagi vahvat välja mõelda, et kõik need olulised naised oma väärtust teaks!

Esimene loogiline idee on lilli kinkida. Ja see on imetore! Paar kevadist õit toovad päikese põue ja naeratuse suule. Kui aga soovite naistepäevale natuke põhjalikumalt läheneda, siis siit tulevad mõned ideed:

- Maitsemeeli paitav õhtusöök restoranis. Cru restorani- peakokk Dmitri Haljukov on kokku pannud erilise naistepäeva menüü, mis on saadaval vaid 8. märtsil. Restoran Masha- pakub naistepäeva õhtusöögi nautimiseks aga soodus-vouche- r'eid.

Romantiline jalutuskäik Neitsitornist bastionikäikudesse- . Sellest tuleb üks põnev ja meeldejääv õhtupoolik!

EBA koolituskeskus- korraldab ägedaid joogikoolitusi. Üllatage oma naiskolleege näiteks hommikuse smuutitöötoaga või pärastlõunase kokteiliringiga!

- Loodusesse! Oleme tunnistajaks imelisele vaatepildile – säravvalge lumevaip ja kevadiselt soojendav päike. Need lausa kutsuvad õue! Üle Eesti ootavad teid puhkekeskused- mis pakuvad lõbusaid võimalusi kauni talvepäeva veetmiseks – räätsa- ja tõukekelgumatku, talvist discgolf, lumiseid lõkkeõhtuid, rabalaugastel uisutamist jpm.

- Minge loomaaeda- ! Jääkarud on praegu omas elemendis ja ootavad külalisi.

Örrekese õpituba- korraldab põnevaid koolitusi ja juhendajad tulevad ise teie juurde! Õppige sõbrannadega siidimaali või viige kontoris läbi lõbus koduse spa-komplekti valmistamise töötuba.

Naistepäev peaks keskenduma naiste väärtustamisele. Mõelge sel päeval, mida suurt naised seni on korda saatnud ja mida saaks tulevikus veel ära teha. Ja laske end üllatada! Sest naised on ägedad!

Allikas: Pidupaev.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700