13. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parim sekretär 2017 Virge Martin - aasta hiljem

Foto: Raul Mee
Kohe-kohe on jälle käes aeg hakata valima tänavust parimat sekretäri. Veel enne kui Officeday korraldatav konkurss avapaugu saab, vaatame tagasi eelmisele aastale ja kuuleme, mis tunded valdavad Parim Sekretär 2017 võitjat Virge Martinit.

Töökoht konkursi toimumise ajal ja praegu.

Saku Metall Uksetehas AS, müügiassistent (töökoht siis ja praegu)

Kuidas sattusid parima sekretäri valimise konkursile?

Konkursile andis mind üles Saku Metall grupi personalijuht. Ta tegi seda ilma minu teadmata. Üllatus oli suur, samas väga meeldiv.

Mis on kõige meeldejäävam konkursil toimunust?

Kõige meeldejäävam oli 25. aprilli finaalüritus sekretäride päeva konverentsil Kultuurikatlas. Laval esinemine ning küsimustele vastamine ilma ettevalmistusajata.

Mida Sa konkursil osalemisest kõige rohkem õppisid?

Kas just õppisin, aga sain kinnitust sellele, et töökogemus, veidi vastutulelikkust, teise töökaaslase märkamine ning sutsu sisemist komforti tuleb meile kõigile nii mõneski olukorras kasuks.

Kas julged konkursil osalemist soovitada ka teistele sekretäridele-juhiabidele ja miks?

Absoluutselt soovitan osaleda. See on väärt kogemus. Samuti need tutvused, mis tekivad konkursi käigus.

Konkursil oli minu jaoks kaks poolt:

Kogu konkursi protsess, erinevad konkursil läbiviidud tegevused ning sellele järgnev Riia reis – see kõik oli ääretult meeldiv ning täis positiivset tähelepanu. Sellist tähelepanu, mida sa igapäevaelus ei saa. Konkursi korraldajad loovad sellise õhkkonna, kus osaleja ei tunne ennast mitte kellegi rivaalina, vaid inimesena, kelle tööd hinnatakse ja väärtustatakse. See konkurss on kompliment kõikidele finalistidele.

Avaliku esinemise kogemus – fotografeerimine, kaamera ees ning laval esinemine – oli hea väljakutse. Huvitav oli iseennast kõrvalt jälgida, kuidas lavanärviga hakkama saada ja välist rahu säilitada.   

Kas konkursi võitmine tõi Sinu ellu mõne muutuse?

Tõi küll. Minu motivatsioonipakett sai mõne täienduse.

Kuidas kolleegid reageerisid?

Kolleegid elasid mulle aktiivselt kaasa. Kõik olid rõõmsad, et võit koju tuli. Siiani hüütakse mind kontoris teinekord naljatlevalt „meie number üks“.

TULEKUL KONKURSS „EESTI PARIM SEKRETÄR 2018“!

20. märtsil kuulutame välja konkursi osalemise info ja tingimused. Kõik sekretärid, juhiabid, assistendid ja juhiabid on lahkesti oodatud konkursist osa võtma.

Eesti parima sekretäri konkurssi korraldab Baltikumi suurim kontoritarvete müüja Officeday koostöös Sekretar.ee-ga. Soovid olla kursis konkursil toimuvaga? Telli oma mailile sekretar.ee uudiskiri.

Selle aasta parim sekretär selgub 19. aprillil Tallinnas Swissotelis, Äripäeva ja Sekretar.ee korraldataval meeleolukal konverentsil SEKRETÄRIDE PÄEV 2018 „Avatud meelega muutuste tuules!“.

Konverentsikava ja registreerimisinfo leiab SIIT.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700