Kuidas saada Eesti parimaks sekretäriks?

parim

Officeday valib taas aasta parimat sekretäri! Koos Eesti Juhi Abi Ühingu ja portaaliga Sekretär.ee valitase Eesti parimat sekretäri juba seitsmendat korda.

Igal aastal rõõmustavad meid üha uued ja uued osalejad, mis näitab, et sekretäri amet pole kusagile kadunud ning sellel ametikohal töötavad inimesed on üha julgemad ka omavahel jõudu katsuma ja järgnevat tunnustust nautima.

Konkursile saab oma kandidatuuri üles seada igaüks ise. Samuti on võimalik soovitamise kaudu kutsuda osalema neidki, kes enda hindamisel tagasihoidlikumad. Seega, kui sinu töökohal, sõprade, sugulaste, tuttavate ringis on tublisid inimesi, kes teevad SEKRETÄRI, JUHIABI, ASSISTENDI, BÜROOJUHI vastutusrikast tööd, siis just sina saad neid konkursi veebilehel võistlusele soovitada. Kui sind on konkursile soovitatud, siis sinu jätkamine sõltub sinust endast: kui aktiveerid oma profiili, siis oledki PARIM SEKRETÄR 2018 kandidaat!

Konkursi esimene voor toimub 20. märtsist 3. aprillini. Selle aja jooksul on võimalik kandidaate soovitada ja ennast registreerida konkursi veebilehel parimsekretar.officeday.ee. Kandidaadid saavad ise oma profiili kujundada. Alates 4. aprillist algab avalik hääletamine, mis lõpeb 11. aprillil. 4. aprillil saavad kandidaadid asuda ka konkursilehel avaldatud ülesannete kallale. Ülesannete tegemine ei ole kohustuslik, kuid sellisel juhul läheb kaduma võimalus teenida lisapunkte. 12. aprillil selguvad 16 kõrgeima punktisummaga kandidaati. Punktid loetakse kokku häälte ja täiendavate ülesannete eest saadud lisapunktide summana. 16. aprillil tehakse TOP 16 hulgast teatavaks 8 finalisti: nendest 4 pääsevad kõrgeima punktisumma saanuna finaali otse ja 4 valib ülejäänute seast välja žürii. Finaal toimub 19. aprillil koos sekretäride konverentsiga Swissotelis Tallinnas. Finaalis toimuvad mitmesugused testid, sh professionaalsed, ning žürii kohtub 8 finalistiga silmast silma.

Finaal ja võitja väljakuulutamine

PARIM SEKRETÄR 2018 finaal toimub 19. aprillil, Äripäeva ja Sekretär.ee korraldataval sekretäride päeva konverentsil Swissotelis Tallinnas. Päeva jooksul on finalistid hõivatud mitmesuguste tegevustega, nii humoorikate kui ka professionaalseid oskusi nõudvatega, ning ka žürii ja konverentsikülalised kohtuvad finalistidega silmast silma. Finaalisoorituste ja seniste tegemiste põhjal kuulutab žürii kell 16.45 välja Eesti parima sekretäri 2018.

Üleskutse!

Hea sekretär, juhiabi, büroojuht, assistent, administraator! Kõik varasemad osalejad kinnitavad kui ühest suust, et parima sekretäri konkurss on neile jätnud unustamatu mulje, toonud uusi sõpru ja lisanud enesekindlust. 2017. aasta parim sekretär Virge Martin tunnustab konkursi meeldivat korraldust: „Konkursi korraldajad loovad sellise õhkkonna, kus osaleja ei tunne ennast mitte kellegi rivaalina, vaid inimesena, kelle tööd hinnatakse ja väärtustatakse. See konkurss on kompliment kõikidele finalistidele.“ Ka 2015. aasta parim sekretär Külli Vilepill ütleb väga õiged sõnad: „Pane end proovile ning astu pikk ja sirge samm oma arenguteel edasi“. Tule ja proovi Sinagi!

Vaata täpsemaid tingimusi konkursi veebilehel parimsekretar.officeday.ee.

Osale arutelus

 • Tiina Lebane, Officeday

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara