Autor: Ann Vainlo • 5. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida teha naistepäeval?

Ann Vainlo
Mitte, et naistepäeval tehtud komplimendid ja kingitused oleksid kuidagi iseäralikud, aga naistele on ikka meeldinud, kui neid üllatada. Olgu see siis lill, kinkekaart portselani maalima, kutse naistepäevaballile või hoopis kana Ghana lesknaistele. Loe pidupäev.ee toimetaja Ann Vainlo nõuandeid, kuidas naistepäev eriliseks muuta.

Kingi sõbra nimel Ghana lesknaistele kana! See ei ole nali. Kana on väga suureks abiks, et Ghana küla lesknaised saaksid iseseisvalt toime tulla. Kingitus maksab vaid 4.- ja seda on võimalik sõbrale väga lihtsalt teha, saates siit e-mail ja tasudes pangalingi kaudu - maailma paremaks muutmine saab alguse meist endist:-)

Sagadi mõis ootab naistepäeva ballile - tulge ja särage koos oma kaaslasega aasta kauneimal peol uhkes Sagadi mõisahäärberis!  Suurepärane kava, luksuslik buffet-õhtusöök. Õhtujuht Artur Raidmets. Muusikat teevad: Trio Comodo ja Gerli Padar and the Moon. Anna enda tulekust märku siin.

Organiseeri ise pidupäev ja mine sõbrannadega koduse kosmeetika töötuppa. Võimalus ise valmistada erineva koostise ja lõhnaga kehakoorijad või kehavõided, põnevate lõhnadega käsitööseepe, huulepalsameid või hoopis jalavannikihistajad. Isetehtud toote saate kaasa ja kohe kodus kasutama hakata.

Keraamikakuruse kinkekaart - vooligem savist või hoopis portselanist endale sobiv ese või maaligem üheskoos sooja sõnumiga seinataldrik või lilleline teekruus, vt lähemalt Maris Loitmets Design FB-st.

Üheskoos spa-sse -  talvest kurnatuna on kõik hoolduse ja paaripäevase lõõgastumise eest tänulikud. Erinevad tervisekeskused pakuvad luksuslikke ja toonust tõstvaid spa-nädalalõppe, aga piisab ka ühest toredast õhtust suve meenutavas spa-s. Näiteks Viimsi SPA-sse.

Väärt kingitusteks on alati raamatud, lillekimp, ehted või šokolaad või lihtsalt üks pikk pai. Me kõik vajame tähelepanu, sõltumata kalendris märgitd kuupäevast. Aga vahel on hea, kui meile seda meelde tuletatakse:-)

Rõõmsat naistepäeva!

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700