Autor: Ann Vainlo • 7. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas tähistada naistepäeva?

Eestis on naistepäeva ikka ja jälle tähistatud. Lilled sulatavad nii mõnegi südame ja teevad alati rõõmu, kuid miks mitte mõni teistmoodi üllatus selle päeva puhul?

Näiteks:

Üheskoos spa-sse -  talvest kurnatuna on kõik hoolduse ja paaripäevase lõõgastumise eest tänulikud. Erinevad tervisekeskused pakuvad luksuslikke ja toonust tõstvaid spa-nädalalõppe, aga piisab ka ühest toredast õhtust suve meenutavas spa-s. Näiteks Sagadi SPA-s on märtsikuus soodsad pakkumised.

Tervisepuhkus naistele - Pesa Hotell pakub aprilli esimeseks nädalavahetuseks turgutavat tervisepuhkust, koos joogatundide, ujumise ja saunatamisega.

Teatri- või kontserdisaali külastus Viljandis, koos majutusega Hilda Villas. Näiteks naistepäeval esineb Sakala Keskuses ansambel Apelsin ja Ugala teatris DUETID.

Loodusesse - Seiklusfirma 360Kraadi kutsub teid selle talve viimasele räätsamatkale hundijälgi vaatama  või suusamatkale Kesselaiule ja viigerhülgeid vaatama, kes tulevad merejääle päikesevanne võtma ja vahel võib peesitavate emade kõrval näha ka väikeseid valgeid karvapalle - vigripoegasid.

Stiilipidu nõukogude naine nostalgiline tagasivaade karmidesse aegadesse ja nelgiõitelisse naistepäeva, kus suurima tähelepanu osaliseks said naiskangelased mundris, kitlis ja traktoriroolis. Kostüümikontor aitab selleks kostüümide ja kui vaja siis ka grimmiga!

Fotosessioon fotostuudios - ostes ajavahemikul 7-8.märtsil MXM fotostuudio kinkekaardi, saad fotosessiooni -30% odavamalt. Väärt mälestus jääb pikaks ajaks.

Väärt kingitusteks on ka raamatud, pesu või pesupoe kinkekaart, ehted ja sokolaad. Kokkuvõttes võib öelda, et naised vajavad eelkõige tähelepanu, seda pakkuda on lihtne. Väikesed üllatused muudavad selle lihtsalt erilisemaks:-)

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700