Autor: Erik Orgu, toitumisnõustaja • 16. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toitumisnõustaja soovitab: kuidas valida tervislik ja hea verivorst?

Nendest kolmest võitis Erik Orgu maitsemeele poolehoiu Karni lihatööstuse verivorstid suitsupeekoniga. See toode ei sisalda suhkurt, maitsetugevdajat ega ka teisi lisaaineid.
Foto: erikorgu.ee
Toitumisnõustaja Erik Orgu võttis südameasjaks käia läbi poeriiulid,et selgitada välja, millist verivorsti on kõige tervislikum süüa.

Tunnistan ausalt, et viimati süvenesin teemasse mitu head aastat tagasi. Kõik poelettidel olevad tooted olid siis täis igasuguseid lisaaineid, suhkurt ja maitsetugevdajat. Nüüdseks on õnneks pilt hoopis teistsugune, erinevaid tooteid on küllaga ja maitsetugevdajavabasid lausa mitmelt tootjalt.

Pildil vasakult: 1 Karni, 2 Oskar, 3 Linnamäe.
Foto: erikorgu.ee

Pildil vasakult: 1 Karni, 2 Oskar, 3 Linnamäe

Valisin välja kolm toodet, mis olid kõige “puhtamad” ja tundusid mulle maitsvad.

Linnamäe verivorst sisaldab karulauku, aga kahjuks seda maitset ei tundnud. KUI oleks tundnud, siis oleks ilmslet see toode olnud võitja.

Oskari toote valisin, kuna see on ka maitsetugevdaja vaba. Aga maitse ei võlunud mind siiski ära ja jäi lahjemaks kui konkurentidel.

Nendest kolmest võitis minu maitsemeele poolehoiu Karni lihatööstuse verivorstid suitsupeekoniga. See toode ei sisalda suhkurt, maitsetugevdajat ega ka teisi lisaaineid, mida pigem oma toitudes väldiksin. Vorst on väga maitsev, maitsebukett tegelikult isegi üllatas mind ja kolmest tervislikust verivorstist on kindel võitja just see.

Tuletaksin meelde, et tegu on siiski valmistoodetega ning päristoit võiks jõuluajal ikkagi esikohal olla. Söö mõõdukalt ja senikaua, kuni tunned ennast hästi.

Mina olen oma lemmiku leidnud ja külla lähen oma verivorst kaasas!

Loe lisaks www.erikorgu.ee.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700