21. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Ausestar soovitab kiirustada jõulukingituste tellimisega

Sekretäride ja büroojuhtide elu lihtsustamiseks avas äri- ja reklaamkingituste müüja Ausestar äsja oma uuendatud kodulehekülje, mis pakub toodete kohta detailsemat infot ja rohkem fotosid.

„Lisaks meie uue kodulehega tutvumisele on mõistlik lisada end Ausestari meililisti ning Facebooki sõbraks, sest just nende kanalite kaudu saab kõige esimesena teada meie parimatest pakkumistest ja uutest põnevatest toodetest,“ ütleb Ausestar OÜ projektijuht Ülle Johanson.

Valik kingitusi Ausestarilt:

Ta lisab, et firmakingituste valimine on väga sarnane pereliikmetele kingi valimisega – alguses tundub, et aega on küll ning pärast sahmitakse viimasel hetkel järelejäänud nadi valiku juures. „Detsembri algus kujuneb reeglina väga kiireks, sest enamike reklaamfirmade tellimused tulevad ju ühtedest Euroopa ladudest. Kui meie tellitud kaup on Eestis kohal nädala-paariga, siis oma aja võtavad ka graveerimised, tikkimised ja logode pealekandmised. Eks neilgi on tänaseks tekkinud omad järjekorrad.“

Kui kodulehelt valikut teha ei oska, julgustab Johanson tulema Ausestari kohale ning küsima täpsemalt oma võimaluste kohta. „Kui teame kliendi tegevusala, kingituste eelarvet ja kogust, jõume koos lihtsamini lõpuni. Meie kogemustepagas räägib enda eest – oskame esitada õigeid küsimusi ning lihtsustada kliendi elu,“ räägib ta ja lisab, et pigem olgu kink veidi kallim, kuid tasugu end ausalt ära. „Sageli ei kujuta kliendid ettegi, et veidi erilisema välimusega mälupulgad või pastapliiatsid ei pruugi sugugi olla kallimad „tavalistest“. Tuleb julgemalt küsida!“

Hea kingitus on praktiline ja vastupidav

„Eestlased ei armasta mõttetut ninni-nänni ja jõulutemaatikaga mänguasju ning kaunistusi,“ tõdeb Johanson. „Meie inimesed soovivad, et kingitus oleks praktilise väärtusega ning meeldiks selle saajale.“

Alati sobivaks kingiks on sulepead, kaunistustega pastapliiatsid, personaalse trükiga rahakotid ja nahkmapid, logodega varustatud märkmikud ning kalender-märkmikud ja tööriistad. Viimastel aastatel on oma osa ka tehnoloogilistel vidinatel alates mälupulkadest, LED-valgustusega taskulampidest ja laserpointer-puutepliiatsitest spetsiaalsete nutitelefonikinnaste ning iPadide ning sülearvutite konverentsikottideni.

Omapäraseks kingituseks on vahvad tulemasinad ja rahakassad, juustualused, nugadekomplektid, erikujulised tassid-kruusid, pliiatsihoidjaga lauagarnituurid, laua- ja seinakellad ning kannuga teekomplektid.

Partneritele, kes palju reisivad, sobib kinkida käsipagasimõõtu logode või heade soovidega alumiiniumist või plastikust kohvreid, kohvrilukke ja –silte, ülikonnakotte ning reisikotte. Ühelgi naisterahval pole kunagi liiga palju värvilisi kunstniku tehtud siidisalle ning meestel siidilipse.

Isiklikuks armsaks väikeseks meelespidamiseks sobivad sissetrükitud logoga karbikesse pakitud käsitööseebid, mida saab tellida suures valikus lõhnade, värvide ja kujudega. Üheks populaarsemaks praktiliseks kingituseks on läbi aastate sissekootud logode ja nimedega pehmed saunalinad, mis töötavad suurepäraste reklaamikandjatena nii saunas, veekeskuses kui ka rannas.

Kui ettevõtte tahab rõhutada oma sportlikkust, on partneritele ja klientidele toredaks kingituseks näiteks logodega selja- või spordikotid, soojad pleedid, suusareisil asendamatud pläskud, jalgratastele mõeldud helkurid ja lambid. Viimase uudisena on Ausestaris müügil näiteks kaks liitrit jooki mahutav „põuepudel“.

Las kingitused räägivad teie eest!

Ausestar OÜ

Töökoja 8/Veerenni ring, Tallinn

Tel 6999 606

Lisainfo www.ausestar.ee

 

 

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700