5. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viis eeldust firmaürituse edukaks õnnestumiseks

Viljandimaal Navesti jõe kaldal asuv Vanaõue Puhkekeskus pakub ahvatlevat võimalust korraldada seminare ja konverentse või pidada ettevõtte suvepäevi eemal stressirikkast linnamelust. Puhkekeskuse tegevjuht Mehis Luuken annab nõu, kuidas korraldada firmasündmus edukalt ja meeldejäävalt.

1. Sobiv keskkond

Kõige olulisem on leida firmasündmuse pidamiseks sobiv keskkond, kus ideaalis põimuks looduskaunidus ning vaikus ja kus inimestel oleks hea olla. Pole oluline, kas firma korraldab konverentsi, kohtumise koostööpartneritega, koolituse oma töötajatele või hoopis suvepäevi – igal juhul on oluline, et osalised naudiksid sündmuse asukohta ning tunneksid end seal mugavalt.

2. Modernne esitlustehnika

Vajadustele vastav  ja kaasaegne esitlustehnika ning tänapäevased avarad mõnusad ruumid lihtsustavad oluliselt seminaridel ja koolitustel nii esinejate kui ka osalejate elu. Samuti võimalus rentida ruume tunni- ja päevakaupa, sest see hoiab kokku aega ning kulutusi.

Vanaõue Puhkekeskuses on seminaride ja koosolekute pidamiseks kolm saali: teatristiilis Suur Saal mahutab kuni 80 ja võimaldab teenindada lauas kuni 50 osalejat, Veski Saal mahutab vastavalt 40 ja 30 ning Käsitöötuba 30 ja 20 osalejat. Lisaks on keskuses 10 osalejat mahutav väike nõupidamisteruum.

Seminariruumiteenuse rendihinnas sisaldub seminariruum, kannuvesi saalis, dataprojektor, ekraan, pabertahvel ja markerid. Lisatasu eest on võimalik kasutada ka TV- ja audiovõimalusi.

Suure Saali hind on 16 eurot/tund, 77 eurot/päev, Veski Saalil 13 eurot/h või 55 eurot/päev, Käsitöötoal 13 euro/tund ja 55 eurot/päev ning Väikesel Nõupidamisteruumil 6,50 eurot/tund ja 35 eurot/päev.

3. Abivalmis teenindus ja hea koostöö teenuse pakkujaga

Väga oluline osa eduka sündmuse korraldamisel on kindlasti külalislahkel ja sõbralikul klienditeenindusel. Kui suhtlus teenuse pakkujaga ei klapi kohe algusest peale, ei pruugi sealt olla midagi head loota ka sündmuse toimudes. Kui aga üksteisemõistmine on hea, ollakse lugupidavad ja vastutulelikud, on  rahulolu mõlemapoolne. Rõõmsameelsed ja alati abivalmis teenindajad muudavad kõik sündmused veel paremaks ning nende juurde tahetakse alati tagasi tulla!

4. Osalejatele lisaväärtuste pakkumine

Iga hästikorraldatud koolitus või seminar peaks osalejatele pakkuma enamat kui teoreetilisi ja praktilisi teadmisi – nimelt lõõgastust ja puhkust ajurünnakute vahele. Parimates puhke- ja seminarikeskustes pakutaksegi mitmekülgset teenuste valikut alates koolituste ning suve- ja talvepäevade korraldamisest, toitlustamisest ja peolaudadest kuni aktiivse tegevuse ehk näiteks saunade, sportimisvõimaluste ja forellipüügini.

Vanaõuel on aktiivse puhkuse huvilistel võimalik matkata ainulaadsel Navesti Looduskaitsealal, kus on omavahel ühendatud rabakooslus ja liivaluited, teha pikemaid jalgsi- ja jalgrattamatku Soomaa Rahvusparki ning kanuumatku õuelt läbivoolaval mitmepalgelisel Navesti jõel. Sportlikumaid ootab mõõduvõtt vibulaskmises, populaarne paintball ja nii päeval kui ka öösel toimuvad põnevad seiklusmängud. Lisaks on võimalik tellida klaasehete valmistamise töötuba, BBQ-koolitust meister Enn Tobrelutsu juhendamisel ning nii õhtujuhi kui ka ansamblid.

5. Kvaliteetne toitlustus 

Lisaks ajurünnakule, looduse nautimisele ja mitmekülgsetele vaba aja veetmise võimalustele on oma tähtis osa ka heal ja kvaliteetsel toitlustamisel. Söömine ei pea olema pelgalt kõhutäitmine, vaid võiks pakkuda midagi enamat – tõelist naudingut, mida hiljem on mõnus meenutada.

Vanaõue seminaripäevade alguses ja vahepeal tavaks on saanud soojade koduküpsetatud pirukatega kohvipaus, samuti tasuvad proovimist puhkekeskuse köögi hõrgutised, näiteks firmaroog kohapeal kasvatatavast forellist või lambast. Ilusatel suveõhtutel on mõnus hea seltskonnaga grillikojas grillida.

Vanaõue Puhkekeskus on aastaringselt ideaalne koht ettevõtete sündmuste, seminaride ja koosolekute, sünnipäevade, kokkutulekute, laagrite ning suve- ja talvepäevade korraldamiseks.

Suvisel ajal pakutakse majutust kuni 100 ööbijale. Gruppidele alates 10 ööbijast on soodsad grupihinnad – küsige julgelt pakkumist!

Tere tulemast!

Vanaõue Puhkekeskus

Vihi küla, Suure-Jaani vald

Viljandimaa 71402

Tel: +372 521 2148

E-mail: [email protected]

www.vanaoue.ee

Artikli valmimist toetas Vanaõue Puhkekeskus.

Foto: Vanaõue Puhkekeskus

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700