15. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Registreeru SEB Maijooksule aprilli lõpuni soodushinnaga

Laupäeval, 17. mail leiab aset Ida-Euroopa suurim naistele suunatud tervislikku liikumist propageeriv rahvaspordiüritus SEB Maijooks 2014. Kuni aprilli lõpuni on võimalik registreeruda soodsama hinnaga, samuti on soodsam osalustasu gruppidele.

Kuni aprilli lõpuni on võimalik registreeruda soodsama hinnaga, samuti on soodsam osalustasu gruppidele ja SEB Maijooksu partnerettevõte klientidele. Gruppide registreerimine on avatud 2. maini.

„SEB Maijooks toimub tänavu 27ndat korda ning tegemist on liikumis- ja terviseüritusega, kuhu on oodatud osalema kogu pere: lisaks naistele mõeldud 7-kilomeetrisele ajavõtuga ja ajavõtuta jooksmisele, käimisele ja kepikõnnile toimuvad MyFitnessi treenerite eestvedamisel ühine soojendusvõimlemine, võistlused lastele, meeleolukas meestehoid ja lõbus kevadkontsert,“ tutvustab Eesti suurimate jooksu- ja rahvaspordisündmuste läbiviija MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi juht Mati Lilliallik.

SEB Maijooksu osalejate arv kasvab iga aastaga, ületades mullu juba 14 000 piiri. „Tänavu ei tahaks kuidagi alla jääda ning et rajal oleks rohkem ruumi, kasutame sel aastal viitstarte ehk naised jagunevad rinnanumbrite alusel viieminutiliste vahedega startivateks gruppideks. See muudab lahedamaks ka joogipunktide külastamise ja annab parema võimaluse nautida rajaäärseid ergutuspunkte,“ räägib Lilliallik.

SEB Maijooksu start ja finish toimub Tallinna Lauluväljakul. Kella 10st hommikul algab kultuuriprogramm ja kell 11.30 vahvate auhindadega Draakoni lastejooksud. Kell 12.45 alustavad MyFitnessi treenerid soojendusvõimlemisega ning kell 13 antakse esimese grupi start. Kell 14.45 toimub SEB Maijooksu kevadkontsert, mille peaesineja on Ott Lepland. Kogu päeva on avatud Ericssoni Meestehoid.

Hetkel käib SEB Maijooksule aktiivne registreerimine ning korraldajate sõnul on mõttekas end kirja panna aprilli jooksul, et olla kindel oma mahtumises valitud gruppi ning kasutada ka  soodsama hinna võimalust. „Samuti ei tasu stardimaterjalide väljavõtmist jätta viimasele päevale, vaid alates 14. maist saab rinnanumbrid ja stardimaterjalid kätte Lauluväljaku Sammassaaalis asuvast infopunktist. Kui plaanis on tulla järele suurema grupi stardimaterjalidele, on mõistlik sellekohane teade korraldajatele ette saata, et ei peaks pikalt kohapeal ootama,“ soovitab Lilliallik ja lisab, et võistluste ajal on häiritud liiklus Kose tee ja Saare tee vahelisel teel. „Ja loomulikult püüdke autod koju jätta – parkimiskohtade arv on piiratud.“

SEB Maijooksu toetavad paljud head koostööpartnerid, kes on osalejatele pannud kokku korraliku motivatsioonipaketi. Näiteks Tallinki poolt saavad kõik lõpetajad sooduspakkumise laevakruiisiks kahele Helsingisse, lisaks mitmeid tervise- ja ilutooteid. Osalejate vahel loositakse välja Peugeot jalgratas, kuuajane Peugeoti kasutamisõigus ning sanatooriumi tuusikud.

Loe lähemalt ja registreeru: www.jooks.ee

 

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700