18. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Parim kingitus on maitsev, väärikas ja meeldejääv gurmee-elamus

Peagi on kätte jõudmas suur kingihooaeg ja paljudel ettevõtetel seisab ees küsimus, mida oma klientidele sel aastal kinkida, millega üllatada ja meelde jääda.

Kvaliteetalkoholi ja gurmeetoodete turustamisega tegelev Finewine OÜ ateljee pakub juba viis aastat oma klientidele uudset kingilahendust – gurmeekingitusi, mis on personaalsed ja valmistatud Finewine valikus olevatest toodetest.

"Gurmeekingitus võib koosneda juustumoosist, pateest, oliividest või hoopis šokolaadist ja marmelaadist, kõige trooniks võib juurde lisada hõrgu šampanja, konjaki või hoolega valitud väärtveini. Selline gurmee-elamus on praktiline, väärikas ja maitsev ning kindlasti meeldejääv,“ ütleb Finewine’i juht Eve Nõmm.

Finewine pakub ka erinevaid pakendilahendusi, millele on võimalik lisada juurde firma logo, sümboolika või tervitus. Nende poolt on ka paki transporti, nii et tellijale jääb vaid kinkimisrõõm.

Eve Nõmme sõnul on neilt küsitud, kas veini on sobilik kinkida, sest tegemist on ju ikkagi alkohoolse joogiga. "Väärikas vein on tarkade inimeste jook ja on alati olnud seotud traditsioonide ja pühendumusega. Veinikultuur on osa meie ajaloost. Juba Aristofanes 400 e.m.a on öelnud, et veinipokaalis on peidus inimlik õnn, edu äris, lõbus loomus ja sõprade poolehoid. Jah, veini sobib kinkida, eriti kui see on hoolega valitud!“

Teiseks oluliseks küsimuseks on, kas veini sildi võib asendada firma sümboolikat kandva sildiga. Siinjuures jääb Finewine  meeskond konservatiivseks ja soovitab originaalsilti mitte varjata, sest veinisilt on enamjaolt vägagi kõnekas ja selle järgi on ka kingi saajal võimalik saadud kingitust väärtustada. Firmasümboolika lisamiseks kasutada pigem kaelarääkijat või tervituskaarti.

Vahuvein kuulub vähemalt kord aastas iga inimese pidulauale

Aastatega on Eesti veinikultuur üsna palju muutunud. Magusamad veinid on vahetunud kvaliteetsemate ja söögi juurde sobivamate veinidega ning suurt rolli mängib ka aastaaeg. Lähenevat kingihooaega silmas pidades on Eve Nõmme hinnangul sobilikud punased veinid kindlasti küpsema ja ümarama stiiliga. Valgetest võiks eelistada kingituste planeerimisel samuti rikkalikuma maitsega veine. Värskust ja elavust pakuvad aga šampanjad ja vahuveinid, mis on alati sobilikud juhul kui punase ja valge vahel on raske valida.

Vahuvein sobib ka sel juhul kui ei olda päris kindlad, kas kingisaaja on nn veiniinimene. Vahuvein kuulub vähemalt kord aastas iga inimese pidulauale. Alternatiiviks on pakkuda alkoholivaba vahuveini, mis samuti Finewine ateljee valikus saadaval. Vahuveini klaas ja traditsiooniline kokkulöömine lisab sündmusetele teatud väärikust ja pidulikkust.

Olles alustanud esmalt veinide maaletooja ja turustajana, on tänaseks Finewine portfelli lisandunud lai valik kange alkoholi kaubamärke maailma juhtivatelt tootjatelt. Ettevõtte partneriteks on Norra suurim alkoholi tootja Arcus ja Prantsusmaa juhtiv  kange alkoholi- ning Euroopa võimsaim rummitootja Bardinet.

„Kõik Finewine veini- ja gurmeepartnerid on esmalt võitnud meie enda südamed,“ kinnitab Eve Nõmm. „Neilt valitud tooted on kõrge kvaliteediga, valmistatud pikaajalise kogemuse, oskuse ja pühendumusega. Oma tegevusega soovime pakkuda vaheldust mahubrändidele ja rikastada kõigi veini- ja gurmeesõprade maitsemeeli. Meie klientideks on paljud restoranid, vinoteegid ja jaekauplused üle Eesti.“

Küsige julgelt asjatundjatelt nõu!

Kõigi Finewine toodetega on võimalik tutvuda Tallinna ateljees Pärnu maantee 30, mis on meeldiv ja mugav ostukeskkond veini- ja gurmeesõpradele. Ateljeele omaselt on teenindus personaalne ja asjalik. Julgelt võib küsida veinisoovitusi söögi juurde, peole või niisama nautimiseks. Sageli piisab sellest, kui mainida ära mõne hea veini, mida olete proovinud ja Finewine valikust leiab kindlasti sobiva alternatiivi.

Alates septembrist avas Finewine ka uue tellimiskeskkonna www.finewine.ee, mille kaudu on võimalik toodetega tutvuda endale sobilikul ajal, sooritada tellimust ja kirjutada oma lisasoovidest. Vastuse saab ühe tööpäeva jooksul ja kaubad on võimalik kätte saada 1- 3 tööpäeva jooksul üle Eesti.

Kaheksa tegevusaasta jooksul on Finewine portfell pidevalt täienenud ning täna kuulub sinna üle 40 veini, kange alkoholi ja gurmee kaubamärgi ning üle 300 tootenimetuse. Uudisena pakutakse laiemat valikut prantsuse tuntuimate piirkondade Bourgogne ja Bordeaux mõisaveinidest, et taasavastada vana-maailma traditsioone, pühendumist ja rikkalikke maitseid.

Finewine’i sügishooaeg algab suurema teeremondijärgse sooduskampaaniaga, mille puhul on septembri lõpuni paljud tooted ateljees 30% soodsamad!

Ootame Teid külla. Edukat kingihooaega!

Vaata lisaks www.finewine.ee.

 

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Kinkekomplekt
Foto: www.finewine.ee

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700