3. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: vabalaud.ee – võimalus reserveerida sobivaim restoran kiirelt läbi interneti

Kokkusaamiseks äripartnerite, sõprade või perega võib olla keerukas sobivat toidukohta leida, sest meie arvukate restoranide, pubide ja kohvikute kohta internetist infot otsida ja sõpradelt arvamust küsida on äärmiselt aeganõudev. Lisaks ei pruugi valitud toidukohas vabu kohti olla ning nende läbihelistamine röövib omakorda kallist aega. Mida teha?

Kõigi jaoks, kellele on valmistanud peavalu meelepärase toidukoha valimine, on loodud unikaalne keskkond vabalaud.ee, mis on suurepärane võimalus leida reaalajas läbi interneti või telefoni teel sobiv restoran ning seal laud reserveerida. Samuti leiab leheküljelt teiste kasutajate poolt jäetud tagasisidet ja hinnanguid erinevate toidukohtade kohta.

 

Eestis tegutsev toidukohtadesse laudade reserveerimise korraldaja Vabalaud OÜ on tänaseks koondanud oma infosüsteemi üle 80 toidukoha. Ettevõtte tegevjuhi Daisy Järvi sõnul asuvad enamik nimekirja kuuluvatest restoranidest küll hetkel Tallinnas, aga kuna käib aktiivselt liikumine pealinnast väljaspoole, on esindatud söögikohti ka Pärnus, Tartus ja mujal.

„Meie eesmärk on pakkuda nii eraisikutele kui ka ettevõtetele kvaliteetset teenust, et nad leiaksid oma sündmuse jaoks maitsva toidu, mõnusa interjööri ja sobiva suurusega söögikoha kiirelt, mugavalt ning probleemivabalt õigeks ajaks,“ räägib Järvi, lisades, et  reserveeringuid saab teha 24 tundi ööpäevas nii samaks õhtuks kui ka päev, nädal või mitu kuud ette.

Kui juhtub, et meeldiv restoran on valitud õhtuks juba reserveeritud ning seal pole ühtegi vaba lauda,  võib klient lasta vabalaud.ee’l soovitada endale mõnda muud samalaadsete kriteeriumitega toidukohta. Spetsiaalne otsingumootor võimaldab teha otsingut sõltuvalt asukohast ja lapse- või loomasõbralikkusest kuni erinevate köökide ja menüüs pakutavate lihavalikuteni. Valiku lihtsustamiseks on kõikide kohtade menüüd ja joogikaardid kättesaadavad ühest kohast.

Vabalaud.ee lihtsustab nii kliendi elu kui ka restorani tööd

Kui vahel juhtub, et planeeritud restoran ei vasta kliendi e-kirjale päevi, siis läbi vabalaud.ee kohti reserveerides või täpsustavaid küsimusi esitades garanteeritakse tööpäevadel vastus olenevalt restoranist hiljemalt kahe tunni jooksul. Lihtne ja selge reserveeringuvorm näitab kohe, kas soovitud päeval on restoran avatud ja mis kellaaegadel on võimalik reserveeringut teha. 

Sellest suurepärasest võimalusest võidavad nii kliendid kui ka toidukoht, sest igal restoranil on vabalaud.ee kodulehel oma profiil, mis sisaldab tutvustust, menüüd, asukohakaarti, galeriid, virtuaaltuuri ning eripakkumisi. Klientide jaoks laieneb valik, restoran saab tegeleda põhitegevusega ega pea kulutama aega reserveeringute tegemiseks, pakkudes samas klientidele kiiret ja mugavat võimalust laud kinni panna.

Lisaks eesti keelele on kogu info kodulehel olemas ka inglise, vene ja soome keeles, sest Vabalaud OÜ tegeleb toidukohtade aktiivse turundamisega nii siin kui ka väljaspool piiri, et turistid saaksid meie kohalike restoranide seast oma lemmiku valida ning sinna mugavalt ning muretult laua kinni panna.

Väga populaarseks on kujunenud restoranide eripakkumised, millega kursis olemiseks on kõige lihtsam võimalus liituda kaks-kolm korda kuus ilmuva vabalaud.ee uudiskirjaga.

Vabalaud.ee kinkekaart on eriline üllatus ülemusele, kolleegile ja sõbrale

Kui tunnete muret, mida kinkida sõbrale tähtpäevaks, kolleegile sünnipäevaks või äripartnerile hea tehingu puhul, siis parim kink on kindlasti vabalaud.ee kinkekaart. Kinkekaart kehtib kõikides vabalaud.ee keskkonnas olevates restoranides, andes kingisaajale võimaluse valida kas juba oma vanade heade lemmikpaikade või uute põnevate toidukohtade vahel. „Kinkekaart on väga hea kingitus, kui ei osata aimata kingisaaja eelistusi, aga samas tahaks valmistada meeldivat ja meeldejäävat üllatust,“ soovitab Daisy Järvi.

Kuus kuud kehtivat kaarti on võimalik soetada 30 või 50 euro väärtuses. Kinkekaardi kasutamine on imelihtne:  reserveerimislehel tuleb valida sobiv toidukoht ning kirjutada lisainfosse kinkekaardi number.

Otsi. Vali. Reserveeri. Naudi.

Vaata lisainfot leheküljelt www.vabalaud.ee.

Vabalaud OÜ

Tel: +372 50 64 808

E-post: [email protected]

______________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700