28. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Sündmused City Arena seikluspargi 2000 ruutmeetril

Tallinna kesklinnas asuvas siseseikluslinnakus City Arena on võimalik korraldada meeldejääv ja ainulaadne sündmus kuni 600 inimesele. Enam kui 2000 ruutmeetril on viis erinevat ruumi, mille seast leiab sobiva nii seminariks, koosolekuks, meeskonnakoolituseks, sünnipäevaks, jõulupeoks või aastavahetuse tähistamiseks.

„Omades pikaajalist sündmuste läbiviimise kogemust pakume klientidele pidude ja koolituste korraldamiseks mitte lihtsalt oma ruume kasutada, vaid täispaketti – ruumid, toitlustus, meelelahutusprogramm tuleneelajate, mustkunstnike ja tantsuetendustega, DJ, õhtujuht ja vastavad dekoratsioonid,“ ütleb City Arena juhatuse liige Ragnar Kekkonen.

Ta lisab, et kui kliendil on soov väljapeetud ülikonnapeoks, siis ta loomulikult saab selle. Kui aga tahetakse lõbusat ja seiklusrikast sündmust, on külaliste käsutuses Baltimaade suurim Segway seiklusrada 50 erineva rajaelemendiga läbi kahe korruse, trikirattad ja rulad, minigolf, lauajalgpall ja –hoki ning muud huvitavad seiklusmängud. City Arenas peavad meelsasti pidusid nii noored kui ka täiskasvanud.

„Väga populaarseks on osutunud meeskonnakoolitused, kus koolitus on ühendatud võistluste ja mängudega – meil on selleks kõik võimalused olemas. Oleme viinud läbi sisekoolitusi nii kümnele kui ka sajale inimesele ning töötanud välja põnevaid programme,“ räägib Kekkonen.

 

Lisaks Segway seiklustele ja ronimisele Spiderpargis asub City Arenas ka Eesti ainus Neon Minigolfirada, mille põnevas neoonvärvides ja erilises valguses kujundatud rajad ja interjöör pakub huvitavat kogemust igas vanuses mängijale. Olemas on ka privaatne pokkeriruum.

Broneerimine ja lisainfo:

City Arena OÜ

Tatari 58, Tallinn

tel. 62 00 251

E-kiri: [email protected]

www.cityarena.ee

______________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient. 

Vaata lisainfot www.cityarena.ee
Foto: City Arena

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700