5. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Lõbusad ja sportlikud firmapeod ning pereüritused üle Eesti korraldab Hüppa OÜ

Omanäoliste ja meeldejäävate suvepäevade, meeleolukate pidude ning koosviibimiste korraldamist täiustavad renditavad õhkbatuudid, elektriautod, sumokostüümid ning täispuhutava jalgpalli abil peetavad meeskonnamängud, mida üle Eesti pakub Hüppa OÜ.  

„Meilt saab kõik lõbusa ja vajaliku, mida on tarvis korralike ning läbimõeldud suvepäevade korraldamiseks. Atraktsioone renditakse meelsasti laste- ja pereüritustele üle Eesti: ettevõtete suvepäevadele, erinevatele festivalidele, omavalitsuste iga-aastastele kodukandi- ja linnapäevadele,“ loetleb Hüppa ja Mummiku mängumaade ning Pärnu Laserpargi esindaja Kätrin Uibo, lisades, et kuigi sageli jäävad nende vastutada terved lastealad ja kõik lastele suunatud tegevused, on Laserpargis ja mängumaadel ning erinevates suurustes atraktsioonidel palju tegemist ka täiskasvanutel.

Kui päris pisikestele külalistele on turvalised batuudid hüppamiseks, siis julgematele ja vanematele on suunatud erineva kõrgusega liumäed ja takistusrajad. Lisaks vahvatele batuutidele saab tellida ürituste ja mängude juhtimiseks temaatilisi tegelaskujusid nagu karupoeg Puhh ja multifilmikangelane Bart Simpson või mõni muu tuntud maskott, samuti toovad palju rõõmu ja nalja kaasa kogemustega näomaalijad. Kliendidki kiidavad väga võimalust tellida vahvaks suvepeoks kõik ühest kohast. Loe lähemalt www.hyppa.ee.

 

Lisaks tellitavatele atraktsioonidele on aasta-aastalt hoogu kogunud ka jõulupidude pidamine, tähtpäevade tähistamine ning ka koolituspäevade ja seminaride korraldamine Laserpargis ja mängumaadel. Eriti populaarseks on kujunenenud Laserpargi külastus kooliekskursioonide käigus maakondadest, Pärnust ja mujalt Eesti linnadest.

Põnev laserlahing koos kuuma saunaga on peo või seminari parimaks osaks

Pärnus Lao tänav 11 asuv Pärnu Laserpark on linna esimene ja ainus uudse laservarustusega meelelahutuse ja peokoht, mis pakub adrenaliini ja põnevust nii lastele kui ka täiskasvanutele. Laserlahing ehk laserpüssitamine toimub üle 300-ruutmeetrisel labürintide, peidikute ja suure sillaga väljakul. Põnevust pakuvad helendavad ja temaatilised kujundused, valgustus, toss ja muusika. 

 

„Müstilises keskkonnas peetav lahing ei jäta kedagi ükskõikseks. Adrenaliin, mõnus pinge ja hea tuju sõprade ja kolleegide seltsis on garanteeritud! Asjale lisab põnevust, et saab moodustada võistkondi ja pidada arvestust tulemuste osas,“ kirjeldab Uibo. Laserpargis korraldatakse sageli ettevõtete, koolide ja vilistlaste koosviibimisi, seminare ning teabepäevi, samuti liidetakse laserlahing meeleldi pikema väljasõidu või ekskursiooniga Pärnusse. Lisaks pakutakse ka kuuma leilisauna ning rentida saab kahte peoruumi, mis mahutavad kokku 50 inimest.

„Laserpark on hea võimalus teha üritus lastele ja suurtele ühel pinnal: lapsed saavad lõbutseda ühes peoruumis ja täiskasvanud saunatada ning pidutseda teises, lisaks pakutavale laserlahingule,“ lisab Uibo, märkides, et ega nii tegevusrohkeid ning palju inimesi mahutavaid siseruumi üle Eesti väga palju leida olegi. Laserpargis on olemas kõik enda poolt külaliste kostitamiseks vajalikud tingimused, aga tellida saab ka toitlustust. Mängude vahepealse aja saab täita kas asjaliku koosoleku või lõbusate lisategevustega nagu Xboxi mängud, lauajalgpall ja õhuhoki. Loe lähemalt: www.laserpark.ee ja vaata tutvustavat videot.

Mängumaad on lõbusad nii väikestele kui ka suurtele

Pärnus Hospidali 3 asuval 300-ruutmeetrisel Hüppa mängumaal on populaarsed pereväärtusi hindavate ettevõtete jõulupeod ja perepäevad, sest mängumaal on lõbus kõigil. Kui suur kahekordne liutoruga atraktsioon koos õhkbatuudiga ning uudne  ainulaadne mõistatuste labürint sobib erinevates vanustes lastele, siis eraldi ruumis asuvad karaoke ja diskotuba ning Xboxi, Playstationi mängud ja piljard on võitnud ka täiskasvanute südamed.

 

„Meie juurde mahub pidutsema 40 last ja täiskasvanud veel lisaks. Oleme loonud külaliste kostitamiseks kõik tingimused, nii et peo tellijale jääb vaid kohale tulemise ja pidutsemise rõõm. Meie eeliseks ürituse korraldamisel on mängumaa suurus ja mugavus ning lõbus tegevus igale vanusele,“ ütleb Uibo. Loe lähemalt www.hyppa.ee.

Mummiku mängutuba asub Viljandis Männimäe Selveri teisel korrusel. Uus mängutuba võitis juba esimestel nädalatel külastajate südamed ning kõige enam tõmbab lapsi Viljandis ainulaadne kahekordne ronimisatraktsioon, kus läbi liutoru maandub otse pallimerre.

„Mummiku mängutuba on hubane ja atraktiivne. Meie 70-ruutmeetrisel pinnal on mõnus oma seltskonnaga sünnipäeva tähistada ja teisi koosviibimisi korraldada,“ sõnab Kätrin Uibo.

 

Mängutuba on mõeldud kuni kümneaastastele lastele ja sisustatud nii, et tegevust leiaksid tüdrukud, poisid, beebid ning lapsevanemad. Olemas on lauajalgpall, nukumaja, poe- ja kööginurk, tööriistalaud, muusika tantsuks koos diskovalgusega, X-box jms. Mängutuba on tore võimalus pidada toredat ja sooja perepäeva! Loe lähemalt www.mummik.ee

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Foto: Mummiku mängutuba asub Viljandis Männimäe Selveri teisel korrusel.
Foto: Atraktsioone renditakse meelsasti laste- ja pereüritustele üle Eesti.
Foto: Pärnus Lao tänav 11 asuv Pärnu Laserpark on linna esimene ja ainus uudse laservarustusega meelelahutuse ja peokoht.
Foto: Pärnus Hospidali 3 asuv 300-ruutmeetrine Hüppa mängumaa pakub rõõmu nii suurtele kui väikestele.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700