21. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GMP Clubhotel Otepääl – luksuslik puhkus kehale ja hingele

Otepääl linnulaulu ja metsakohina keskel asuva silmatorkava arhitektuuriga hotellile annab viimase lihvi elegantne ja luksuslik disain.
Foto: GMP Clubhotel
Otepääl suusapuhkusel olles avastasin tõelise pärli: otse Pühajärve kaldal peidab end kaasaegne ja hubane GMP Clubhotel, mis koduks Eesti ühele parimale restoranile. Hotelli külastades selgus, et tegelikult on Otepääl aastaringselt palju põnevat nii firmadele kui peredele.

Linnulaulu ja metsakohina keskel asuva silmatorkava arhitektuuriga hotellile annab viimase lihvi elegantne ja luksuslik disain. Hotelli saabudes tervitab külalisi sõbralik ja abivalmis personal, kes juba eelnevalt on teinud kõik, et minu saabumine oleks sama meeldiv kui koju jõudmine.

Pilku külalisteraamatule heites märkan, et tint pole eelmise külalise heast soovist veel kuivanudki. Sooja tagasisidet leiab sealt küllaldaselt:

„Väga imelised inimesed on siin ja väga imeline aeg oli siin. Aitäh, et aitasite muuta siinsed hetked täiuslikuks oma soojuse ja paindlikkusega.“ – Gertu ja Ingo

„Väga-väga armas vastuvõtt, sõbralik teenindus ja lihtsalt vaimustav toit! Võrratu maitseelamus! Edu soovides,“ Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni nimel Laine Randjärv

„Kallis GMP-pere! Suur suur tänu järjekordsete toredate päevade eest teie hotellis ja õhtute eest restoranis. Teil on suurepärased inimesed!“ – NG Investeeringud

Luksus ja kaasaegsus igal sammul

Hotellis on külaliste päralt 25 külaliskorterit, milles on võimalik majutada kuni 75-liikmeline seltskond. Ühe-, kahe ja kolmetoalised korterid on sobilikud nii üksi reisijatele kui ka suurematele peredele. Neist õhkub viimistletust ning kodusust, säilitades tunde, et viibime turvalises, ent siiski luksuslikus keskkonnas, kus kõik on juba käe-jala järgi valmis seatud. Maast laeni aknad lubavad korteritesse piisavalt valgust ning võimalust nautida kaunist loodust.

Kahetoaline külaliskorter, mis mahutab korraga kuni neli inimest. Avar ja rohke naturaalse valgusega korterid prantsuse rõduga, toast ei puudu ka täielikult varustatud kaasaegne köök ning lahtikäiv diivanvoodi.
Foto: GMP Clubhotel

Eritellimusel valmistatud mööbliga ja kaasaegse tehnikaga varustatud korterid pakuvad kõiki mugavusi, mis on elementaarsed keskmisest kõrgemaid väärtusi hindavatele inimestele. Seda kinnitab ka mulle hotelli juhataja Margus Mäll: „Meie eesmärk on pakkuda klientidele midagi enamat kui lihtsalt ööbimist. Üritame klientidele luua koduse tunde. Tagasiside põhjal võime öelda, et see on meil õnnestunud.“

Ühetoaline külaliskorter, mis mahutab korraga kuni kolm inimest. Avar ja rohke naturaalse valgusega, kööginurgas asub ka eraldi söögilaud kolme tooliga. Toas on luksuslik eritellimusel valmistatud voodi ning korterisse on võimalik paigutada lisa- või lapsevoodi.
Foto: GMP Clubhotel

Üks meeldejäävamaid elamusi külastuse ajal on hotelli katusekorruse saunakompleks, kust avaneb unikaalne panoraamvaade Pühajärvele ja pargile.

Tervise ja füüsise eest hoolivad külalised võivad sammud seada hotelli jõusaali või teha jalutuskäigu ümberkaudses looduses. Olenemata aastaajast pakub Otepää erinevaid võimalusi sportimiseks ja vaba aja veetmiseks, Seikluspargist ja golfiväljakutest kuni Tehvandi spordikeskuse ja vaatetornini. Kauni suvepäeva võib veeta hotelli kõrval asuval Pühajärve liivarannal.

Unustamatu toiduelamus restoranist

Viimasel neljal aastal Eesti parimate restoranide hulka valitud GMP Pühajärve restorani toitudele on raske vastu panna. Võiks öelda, et tegu on gastronoomilise naudinguga, mille muudab veelgi paremaks täiuslik keskkond. Peakoka Koit Uustalu sõnul valmivad restoranis pakutavad toidud koostöös kohalike talunikega, kes hingestatult aitavad kaasa heale kvaliteedile ja tervislikkusele. „Pühajärve restoran eristub varjamatu püüdlusega olla nii moodne kui võimalik. See kas meeldib või siis ei meeldi sugugi, aga ükskõikseks ei jäta kohe kindlasti," kirjutab ka veebileht eestimaitsed.com.

Neljal korral Eesti parimate restoranide sekka valitud GMP Pühajärve restoranis pakutavad toidud sünnivad koostöös kohalike talunikega, kes hingestatult aitavad kaasa heale kvaliteedile ja tervislikkusele.
Foto: GMP Clubhotel

Restoranis istudes märkan, kuidas särasilmsed ja sõbralikud teenindajad justkui liuglevad oskuslikult laudade vahel, luues äärmiselt hubase ja lõõgastava õhkkonna. Mitmekesisest menüüst leiab midagi meelepärast iga toidunautleja. Vaieldamatuks hitiks on aga GMP majakook, mis klientide kiidusõnade saatel ikka ja jälle maailma parimaks tunnistatakse. Tunnistan, kook on tõesti hea!

Rikkaliku valikuga veinikaardist õhkub elegantsi, kust ei puudu ka Eesti kohalik toodang. Eestis leidub vaid üksikuid restorane, mille joogikaardilt võib leida spetsiaalselt toidukoha jaoks valmistatud käsitööõlut, -siidrit ja -limonaadi. Pühajärve restoranis on need täies hiilguses stiilselt esindatud. Põnevuste otsijatel tasub ära proovida pimeõhtusöök või peakoka workshop, kus saab proovile panna  haistmis- ja kompimismeeled või lihvida oma kokandusoskusi.  

Murra kollektiiviga rutiinist vabaks

Kui kiire elurütm ja tuttavaks saanud kontoriruumid panevad vaheldust otsima, on GMP Clubhotel suurepärane sihtpunkt, kus korraldada firma motivatsiooniüritus, seminar või muu tore koosviibimine. Hotellis on olemas kõik kaasaegsed tehnilised võimalused, et läbi viia sobiv üritus kuni 50 inimesele. Kõige populaarsemad on privaatsed, 16 inimesele mõeldud seminaripaketid, mis kombineeritud muu aktiivse tegevusega.

Olen kindel, et siia tulles ja kollektiiviga rannal lebades, tõukeratastega sõites või seiklusrajal turnides vaim puhkab ja võime värskena naasta igapäevategemistesse. GMP Clubhoteli personal on abiks ürituste läbiviimisel ja vajadusel kõige muu vajaliku korraldamisel.

Üks on pärast GMP Clubhotelli külastamist selge – hotellist saab justkui teine kodu, kuhu edaspidi naasta ka sõprade või perega. Kindlasti jään igatsema GMP Clubhoteli hubast miljööd ja kõiki mõnusaid tegevusi Otepää ümbruses. Positiivsed emotsioonid on garanteeritud pikaks ajaks.

Kui Sind hakkas huvitama, millise paigaga tegu, uuri lähemalt nende kodulehelt või helista telefonil +372 501 0504.

Autor: rahulolev külastaja Triinu

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700