(Sisuturundus) Mozart Catering avas uue modernse buffet-restorani

Kohvik-buffet Poogen mahutab kuni 200 külastajat ning on ideaalne paik nii töiste kui pidulike sündmuste puhul.
Kohvik-buffet Poogen mahutab kuni 200 külastajat ning on ideaalne paik nii...

Augustis Rahvusraamatukogu võlvide all avatud kohvik-buffet Poogen ootab päevasel ajal lõunale kõiki, kes peavad lugu mitmekülgsest menüüst ning maitsvast toidust. Ühtlasi saab broneerida ruume nii suuremateks kui väiksemateks tähtsündmusteks – Poogen mahutab kuni 200 külalist.

Kohapealses tipptasemel sisustusega köögis valmistatakse klientidele igapäevaselt kvaliteetsest toorainest hõrgutisi. Salatilettidel on värske valik erinevaid köögi- ja juurvilju ning lisakomponente, mida kombineerides on võimalik kokku panna just selline salat nagu soovitakse.

Kohviku poolelt võib leida rikkaliku valiku kooke, torte, kringleid, pirukaid, mida on võimalik ka kaasa osta. Kergeks eineks pakutakse salateid, võileibu ja wrappe. Modernne interjöör lisab omalt poolt sobiva meeleolu.

Lisaks maitsvate söökidele ja mõnusale interjöörile saab Poogna külastaja kogeda, milline näeb välja noorema generatsiooni maalikunst ning nautida värskeid kunstituuli Tartust. Näitust „Olelus“ saab kohvikukülastaja vaadata 14. septembrist kuni 14. jaanuarini 2017.

Maitsenaudinguid ka nõudlikumale külastajale

Poogen on koht, kus saab valiku teha erinevate pakkumiste seast. Külaliste silme all valmivad grillitud liha ja wokitud toidud. Nõnda saab klient olla kindel, et tellitav on alati äsja küpsetatud ning tagatud on toidu hõrk maitse.

Poogen on paik, kuhu on võimalik tulla ka suurema seltskonnaga. Siia mahub pikkade laudade taha istuma kuni 200 inimest. „Ruume saab kombineerida ja muuta vastavalt vajadusele ning kliendil on võimalik dekoreerida ruumid konkreetse ürituse vajadustest lähtuvalt. Olgu stiilipidu või pidulik vastuvõtt – meeldejääv õhtu gurmeenaudingutega on garanteeritud,“ selgitab turundusjuht Kaja Urb. Urb lisas, et alati on võimalik enne suurt sündmust tulla veine ja toite degusteerima. Loomulikult saab tellida kõik peolauale vajaliku alustades toitudest ning lõpetades stiilsete lauakaunistustega.

Tipptasemel meeskond toob tunnustuse

BBQ Catering OÜ haare on tunduvalt laiem – 2008. aastast tegutsenud firma tegemiste hulka kuuluvad lisaks Poognale ka sellised brändid nagu Mozart Catering, BBQ Catering ja kohvik Muna Narvas.

Cateringi meeskonda kuuluvad vaid oma ala tipud. Siinkohal ei saa mööda vaadata meisterkokk Aleksandr Nikoškovi saavutustest – viimastel aastatel on just tema hõivanud koha Aasta Koka konkursi esikolmikus ning olnud Eesti Vabariigi 97. aastapäeva presidendi piduliku vastuvõtu üks peakokkadest.

Turundusjuht Kaja Urb kinnitab, et alati on võimalik koos kokaga koostada menüü, mis sobib konkreetse ürituse, seltskonna või selle liikmete vajaduste ning soovidega. „On oluline, et iga seltskonna liige tunneks end meie juures hästi. Arvestame erisoovidega – alati on võimalik asendada mõni koostisosa teisega, nii et ka toidutalumatuse all kannatavad või eridieeti vajavad inimesed saaksid nautida Poognas pakutavaid hõrgutisi,“ lisab Urb. 

Mozart Cateringi meeskonna tublidus väljendub selleski, et on oldud ainutoitlustajaks suurtel ja rahvarohketel sündmustel. 2014. aastal toitlustati Kalevi Staadionil päevas 25000 üldtantsupeo külalist ja tantsijat. Aastaid on korraldatud toitlustamist Kiviõli Motofestivalil ning Rally Estonia võistlusel. Suuremad kordaminekud lisavad kindlustunnet tuleviku tarbeks ning annavad aimu, mida suudetakse.

BBQ toitlustus koduhoovi

Grill- ja barbeque toite pakkuv BBQ Catering on alati valmis tulema oma hõrgutistega just sinna, kuhu soovite – kasvõi koduhoovi. Unikaalne haagis-köök tehakse lahti just kliendile sobivas kohas ning selle ümber kogunedes on võimalik jälgida, kuidas toit valmib. Hea tooraine, teeninduse meisterlikkus ning toidu värskus on olulised märksõnad.

Ka Tallinnast kaugemal elavad gurmaanid ei pea kurvastama. Näiteks neil, kel plaan sõita Ida-Virumaale, tasub läbi põigata Narva parimaks söögikohaks tituleeritud kohvikust Muna. Narva Kolledži ruumides asuv kohvik on õdus kohtumispaik tudengite ja linnarahvale. Suvel on avatud väliterrass, kuhu on võimalik kohvile tulla ka neljajalgse sõbraga.

Mozart Cateringi meeskond annab omalt poolt parima, et kliendi jaoks oleks tegemist unustamatu sündmusega. Cateringi tunnuslausegi ütleb, et pakutakse toitu, mis on muusika kliendi kõhule. „Meile on oluline, et oleme suutnud suurendada korduvklientide arvu. See näitab klientide usaldust meie vastu ning loob aluse pikaajalisele koostööle,“ tunneb Kaja Urb heameelt.

 

Orangetime Events projektijuht, partner Inge Tõruke
Orangetime Events projektijuht, partner Inge Tõruke

Vaata lähemalt: Mozart Cateringi, Kohvik-Buffet Poogen ja BBQ Catering kodulehelt ning kohvik Muna Facebookist.

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara