26 märts 2019

Eesti suurim büroomess toimub taas!

9. kuni 11. aprillini on Tallinnas Peterburi tee 92E Büroomaailmas Eesti suurim büroomööbli, kontorikaupade ja bürootehnika mess BÜROO2019.

Mess on suunatud äriklientidele - seal saab tutvuda kontori- ja IT-maailma uudistega, küsida nõu tootespetsialistidelt ning kohtuda tootjate esindajatega.

Põnevat tegemist ja vaatamist messil jagub kõigiks kolmeks päevaks. Anname ideid, kuidas reguleeritava kõrgusega töölaua, seisumattide, tasakaaluistmete, palltooli, ergonoomiliste hiirte, jala- ja käetugede abil sisustada ergonoomilist töökohta. Messil on väljas lai valik töö- ja juhitoole, nii et iga külastaja leiaks just endale sobivaima lahenduse.

Esmakordselt tutvustame heli isoleerivat töö- ja nõupidamisruumi, proovida saab puutetundlikke LED-tahvleid, toimub 3D-printerite demonstratsioon, Liptoni tee ja teekokteilide, erinevate maiustuste ja mee degustatsioonid, katsetada saab kohvi valmistamist uusimate jura espressomasinatega. Oma väljapanekutega esinevad Büroomaailma parimad koostööpartnerid, näiteks HP, Samsung, 3M, Brother, Canon, Pilot, Esselte, Hamelin, Dahle ja teised. Kõigil kolmel päeval toimuvad Vunderi tasuta kunstiteemalised töötoad.

Messil ootab teid suur valik tooteid eriti soodsate hindadega, lisaks tänavad mitmed tootjad tublisid ostjaid kingitustega. Kõikidele messi ajal vähemalt 75-eurose ostu sooritajatele pakume Peterburi tee kaupluse II korrusel asuvas Galerii Kohvikus tasuta MessiEinet. Toimub messiloosimine: külastajate vahel loosime välja Samsung Galaxy S9+ nutitelefoni.

BÜROO2019 on avatud teisipäevast neljapäevani kell 10.00-17.00. Sissepääs messile on tasuta. Lisainformatsiooni leiad SIIT.

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700