Sel suvel on moes värvid ja mustrid!

Ilmad soojad ja suvi käes, viimane aeg on kapis ruumi teha õhematele suveriietele. Kontorirotid hoidke alt, sest hall kostüüm on ammu unustatud ja tuleb tõsiselt mõtlema hakata vikerkaare värvidele!

Värvid

Sellel suvel on trendikas ere ja kirgas värv, seda igal pool ja igal kujul. Palju värvi riietuses, nii jalas kui peas, huultel ja igal pool, kus vähegi võimalik. Suvi armastab rõõmsaid inimesi ja rõõmsaid värve: türkiis, oranzh, roheline, roosa, kollane.Kontorisse võib värvikillu ka ilusa lillebuketi näol lauanurgale poetada. Need, kes julged ja rohkem hakkamist täis, võiksid suvel oma tavapärase tumeda kostüümi erksama vastu välja vahetada.

Mustrid

Mis on üks õige suvi ilma lilledeta. Sellel suvel kehtib tõekspidamine, mida rohkem lilli, seda parem. Õis õie, leht lehe kõrval, nii väikesed ja suured - sellised on kõige moodsamad lillemustrid. Ja kui tundub, et lilled liialt domineerivad, siis võib ju mõne geomeetrilise mustri ka sekka valida. Aga kõik olgu mustriline!Arvestades kontorinimese päevase töö iseloomu, siis liigne ekstravagantsus võib osutuda kohatuks. Seepärast tuleks kindlasti õhtusel ja vabal ajal pööraselt mustreid kanda. Selleks, et tööl võimalikult trendikas välja näha, piisab mustrilisest seelikust, jakist või kotist. Natuke ei tee ju kunagi paha, vaid lisab suvist särtsu.

Põlvpüksid

Suvisel ajal ei tule kõne allagi villased pikad püksid. Moeleloojad on tänavu suveks välja pakkunud hoopiski lühemad ja mõnusamad põlvpüksid. Julgematele aga päris lühikesed sortsid. Ka capripüksid on hea ja moekas valik.Materjali valikul võiks eelistada peenvillast või hoopiski kergemaid ja suvisemaid kangaid. Heaks ja nahasõbralikuks valikuks on kindlasti 100 % linane või puuvillasegune linane.Sirge viigiga ja paksemast materjalist püksid on ideaalsed talvel. Suvel tasuks aga pehmema iseloomuga materjalist pükse eelistada.Kõige ideaalsem suvisesse töökeskkonda olekski mugav, veidi avar püks.

Kleit

Sellel suvel on igati põhjendatud võimalikult palju kleite ja seelikuid kanda. Mood soosib ja armastab endiselt naiselikku väljanägemist. Kui suvi pole piisav põhjus kleidi kandmiseks, siis vaevalt on seda sügis või talv.üks mõnus suvine kleit võiks igal naisel garderoobis leiduda. Kleidi lõigete ja materjalide osas on valik suur, mistõttu ka kõige nõudlikum maitse saab rahuldatud. Pikkus võiks ulatuda ikkagi põlveni, seda vähemalt päevasel ajal. Mõnusa suvekleidi peal tuleks kanda heledat jakki või pintsakut ning asjalik ja kontorisse kohane riietus ongi saavutatud. Teada tuntud ütlusele, et pisike must kleit sobib alati, on sellel suvel alternatiiv - mustriline kleit kõlbab igaks sündmuseks.

AKSESSUAARID

Ilusale riietusele lisaks tuleks valida ka sobilikud aksessuaarid. Suvisel ajal võiks erilist rõhku panna päikseprillidele ja valida võimalikult suured variandid.

Soengu sättimisega ei pea suvel palju vaeva nägema, sest mingiks ajaks unustustehõlma vajunud peavõru on tagasi. Lihtsa ja värvilise võruga saab oma välimust lihtsalt huvitavaks muuta.

Käekott

Käekott on naisterahva riietuse juurde kuuluv ja vägagi oluline praktiline element. Õnneks soosivad sellel suvel trendid praktilist laadi suurt ja mahukat kandekotti, lubades tööle kaasa võtta suvisel ajal kõik vajaliku. Näiteks kasvõi rannarätiku, et peale tööd mõnusalt õhtune suplus teha.Kui rõivaste puhul räägime kirgastest värvidest ja lõbusatest mustritest, siis seda ka kottide valikuid tehes. Mustad ja tagasihoidlikud nahkridikülid võivad rahulikult talvist perioodi kapipõhjas edasi oodata. Suvised kotid on sellel aastal edevamast edevamad - tuttide, lipsude ja kaunistustega. Ja kui endale tundub, et oma kott natuke justkui kahvatu on, siis piisab näiteks toreda võtmehoidja kinnitamisest koti külge ja põnev tulemus on mõne hetkega saavutatud.Võib ka näiteks ise endale käekoti kududa või heegelda. Nii saate endale koti, mis on ainulaadne.

Kingad

Kingade osas on üks kirjutamata reegel. Kingad olgu maksimaalselt kõrge kontsaga. Kui kostüümi valik on teil tagasihoidlik, siis kingad võiksid seevastu olla võimalikult edevad. Valge või musta kostüümi lööb igal juhul särama trendikas mustriline või värviline kingapaar.Kõrge kontsa kasuks räägib aga naiselik väljanägemine ja tõsiasi, et teie jalad tunduvad kohe kindlalt kahemeetrised 10 sentimeetristel kontsadel. Moes on ka täistallaga kingad, mis üha rohkem trendiinimeste südameid vallutavad.Julgemad naised võiksid aga värvilise kinga kirju kostüümi juurde sobitada. Sest pole olemas kombinatsioone, mis sel hooajal moodsad ei tunduks.

Osale arutelus

 • Gerli Liivamägi

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara