Kuidas kaotada kiiresti paar kilo....

Rannahooaeg on algamas ja kes ei mõtleks liigsetele kilodele, mis meid truult saadavad ning sammukestki maha ei taha jääda. Nüüd on aga abi varnast võtta ja mitte ainult abi, vaid suisa produktiivne plaan!

Plaan ise on ju oma loomult imelihtne, kuid vajab üllast eesmärki. Hetkel on vist kõige mõttekam eesmärgiks seada suvepäevade korraldamine!

Esmalt on vaja koht ja aeg paika panna. Jõudnud hommikul vara tööle, hakkad paaniliselt mööda netti otsima, kus üritust läbi viia. Leidnud mõne vähegi normaalse koha, teed kärmelt hinnapäringu ja jääd ootama viimaseid vabu kuupäevi... Muidugi selgub, et enamus nädalavahetusi on juba broneeritud ja ainukesed vabad ajad, mis veel järgi on, ei sobi jällegi kollektiivile:( Vahepeal ununeb sootuks, et inimene peab ka sööma ja lõunad kaovad töötähe all. Samal ajal aga on sinu igapäevane töö suisa tegemata ja ülesannete kuhi aina kasvab. Selline saaga kestab vähemalt paar päeva. Julgen väita, et esimene kilo kukkus....ja see käis kohe kärmelt :)

Kui koht on olemas ja ka kuupäevad põhimõtteliselt paigas, st. 75%-le töökaaslastest need kuupäevad sobivad, hakkad sa paaniliselt kohapeal toimuvat korraldama..

Ok, sellega läks õnneks, et personalijuhi vennapoeg on elukutselt pulmaisa ja oli paraja summa eest nõus ka suvepäevi läbi viima...vedas! Aga tal oli nõudmine: kui on suvepäevad, siis olgu mängud ja võistlused. Ja kui on mängud ja võistlused, siis olgu ka AUHINNAD!!! Ja veel eriti "tore" nõuanne oli, et firma võiks töötajatele ka mütse, T-särke või pusasid jagada! No ma ei tea...nüüd hakka veel mingit agentuuri otsima...ja vähe sellest, et paar närvirakku hävis, kukkus ka veel üks kilo:)

Paaniliselt tuulad jälle mööda netti ja otsid ettevõtet, kes teeks oma tööd kiiresti ja korralikult, samas põnevalt ja praktiliselt ning veel normaalse hinnaga ka:( Esmapilgul tundub võimatu.... Kolad mööda kodukaid, lappad katalooge, saadad päringuid; kõigil on kiire, kõik ägedad asjad on otsas või imekallid ja projektijuhid on komandeeringus või linnas või on neil liiga kiire....ja kaks kilo kukkus:( Lisaks läks ka tosin närvirakku manala teed!

Kardan, et nüüd kadus vist juba liigselt kilosid ja närvirakke...aga oh üllatust, seda saab ära hoida:) TULE OTSE PÄRNU mnt 160A, roni teisele korrusele ja astu sisse uksest, kus kirjas LOGOTRADE!!! Sind võtab vastu lahke kontoriperenaine Piret ja juhatab mõne asjaliku projektijuhi manu. üheskoos saate siis kohvi- või teetassi taga arutada maailmaasju, sobrada kataloogides ja katsuda oma käega ka näidiseid :) Kindlasti ei jää me hätta ka juhul, kui oleks vaja abi sellistes valdkondades nagu:

* Reklaamdisain * Sise- ja/või välireklaam,

* Trükised, kleebised ja kujundusalased ülesanded

Ja nii lihtne see ongi. Kilod kilodeks, aga närvidest hakkab ju kahju. Võtke juba täna meiega ühendust, sest paratamatult kehtib ka siin äris reegel: kes ees, see mees! Hetkel on algamas imekiire periood ja kui Teie sooviks on saada erilisi, praktilisi ning trendikaid meeneid, siis tuleb tegutseda enne kui ka Euroopa ladudest mõned kilod kaovad.

Oü LogotradePärnu mnt. 160 ATel: 6142161Faks: 6142160E-post: logo@logo.eenternet: www.logo.ee

Osale arutelus

 • Sirli Tasane

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara