Mida rohkem teed, seda rohkem jõuad

Triin on 23-aastane särasilmne ja naerusuine sekretärineiu, kes lisaks töötegemisele ja kooliskäimisele jõuab ka mitmete huvitavate asjadega tegeleda. Uurisimegi, millega Triin täpsemalt tegeleb ja kuidas ta selleks kõigeks energiat ammutab.

Räägi oma haridusteest ja töökogemusest

Olen lõpetanud Kuressaare Gümnaasiumi ja hetkel õpin Tallinna ülikoolis viiendal kursusel. Tööalaseid kogemusi mul palju ei ole - olen töötanud suvel ettekandjana nii baaris kui restoranis, stikerdajana laos ja müüjana riidekaupluses. Kaks suve olen töötanud ka sekretäri asendajana. Praegu teen ühes meediaväljaandes sekretäritööd.

Miks valisid enda jaoks just sekretäriameti paljude teiste ametite seast? Mis sulle selle töö juures kõige enam meeldib?

Selle ameti valisin sellepärast, et see ei nõua palju töötamist töö kõrvalt, lisaks oli mul selles vallas ka eelnev töökogemus olemas. Mulle meeldib, et see ei ole rutiinne töö - iga päev toob endaga midagi uut kaasa. Põhiline, mis meeldib ongi see, et on pidev suhtlemine erinevate inimestega ja rutiini ei teki.

Õpid tööl käimise kõrvalt ülikoolis päevases õppes, kuidas jõuad end töö ja kooli vahel jagada? Millest ammutad energiat, on sul mõni imenipp?

Eks koolis on töö kõrvalt väsitav käia. Kool ei ole enam esikohal, sest tihti lihtsalt ei jõua sinna enam. Õnneks on mul viimane õppeaasta ja siis saan praegu väheke lihtsamalt läbi. Nagu öeldakse, et mida rohkem teed, seda rohkem jõuad - see lause peab paika. Asjad tuleb enda jaoks tähtsuse järjekorda panna ja nii on kõik võimalik :)

Energiat saan piisavalt magades ja ise enda elu huvitavaks tehes. Kaasa aitavad mõnusad õhtud sõpradega ja lõõgastavad saunaskäigud. Ise tuleb proovida positiivne olla ja nii saab kõigega hakkama, alati saab ju veel hullemaks minna. Kui koolis raskeks kisub, siis lohutan ennast sellega, et kuna ma olen juba nii kaugele jõudnud, siis küll saan kõik tehtud :)

Millised on su tööalased tulevikuplaanid?

Elan üks päev korraga ja ei ole endale veel sihte seadnud. Võimalik, et plaanin Eestist millalgi ära minna, tahaks maailma näha ja uusi katsumusi katsetada. Kindlasti sooviksin teha millalgi ka erialast tööd, seda ehk paari aasta pärast. Tahan teha tööd, mis mulle meeldib ja seda mitte ainult raha pärast.

Millega oma vaba aega sisustad?

üritan võimalikult palju oma toredate sõpradega koos olla. Kui vähegi võimalik, üritan nädalas korra ujuma jõuda. Rahvatantsus käin ka, meil on selline tore õpilasmaleva rühm. Seda võib pigem naeruteraapiaks kui trenniks nimetada. Ja et ellu veel enam sädelust tuua, käin ka teatris ja kinos.

Kui ilm on ilus, meeldib lihtsalt jalutamas käia, eriti meeldib mulle seda teha mere ääres.

Kuidas plaanid saabuvaid jõule veeta? Milline on üldse jõulude tähendus sinu jaoks?

Jõulud veedan oma perekonnaga, meil on traditsioon - hommikul käime vennaga vanaema juures kuuske kaunistamas, siis kaunistan kodus ja sööme perega lõunat. Õhtul käime teiste vanavanemate juures saunas. Tavaliselt "tekivad" kuuse alla ka kingitused. Õhtul oleme perega kodus, avame kingitusi ja näkitseme midagi head :) Esimesel jaanuaril on vanavanemate pulma-aastapäev ja siis on nende juures lõunasöök.

Jõuludel on minu jaoks alati eriline tähendus. Enne jõule on küll palju sagimist, aga kui see aeg käes, siis on nii mõnus lihtsalt perega olla ja nautida koos olemist. Kui ma väike olin, siis oli kingituste saamine olulisel kohal, nüüd on tegemisrõõm suuremaks saanud kui saamisrõõm. Jõulud on aeg, kus tuleb ennast igapäeva muredest välja lülitada. Oluline on veel ka see, et lumi oleks maas ja ilm talvine.

Osale arutelus

 • Mihkel Vabrit

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara