Oriflame aitab sel nädalavahetusel muuta kosmeetika rahaks

Oriflame on alates tänasest kuni laupäeva, 26. septembrini suurematesse kaubanduskeskustesse üle riigi üles seadnud oma esindused, kus huvilised saavad kampaania "Muuda kosmeetika rahaks" käigus vahetada oma päevinäinud kosmeetikatooted värskete toodete või rahaliste auhindade vastu.

Oriflame Eesti tegevjuht Heli Helm sõnas, et "Muuda kosmeetika rahaks" kampaania on üleskutse kõigile vaadata läbi nii oma kosmeetikakott kui suhtumine elu poolt pakutavatesse uutesse võimalustesse.

"Selle asemel et oma vananenud huulepulk lihtsalt prügikasti visata, saab sellega nüüd hoopis raha teenida - tuues oma vana meigivahendi Oriflame"™i esindusse, saab sellest n-ö kosmeetikavaluuta ning võimalus tutvuda Oriflame"™i uute kvaliteetsete toodetega," märkis Helm.

Algatus meenutab ka tõika, mis inimestel ikka ja jälle kipub ununema - kosmeetikavahendite puhul on naha tervise seisukohast oluline alati jälgida toodete säilivustähtaegu ja muretseda õigeaegselt uusi tooteid.

Korraldajate prognooside kohaselt osaleb kõigis Balti riikides rohkem kui 90 linna 200 kaupluses või kaubanduskeskuses läbi viidavas kampaanias üle 100 000 inimese ning kokku kogutakse vähemalt 1 tonn vana kosmeetikat. Oriflame on avatud ka kõigile lennukatele ideedele kasutada kokku kogutud vanu kosmeetikavahendeid mõne unikaalse ja omapärase kunstiprojekti läbiviimiseks.

Kampaaniapunktid on kaubanduskeskustes üle Eesti avatud 24.-26. septembrini kell 11-19. Vastutasuks oma vana kosmeetika eest saab esindustes valida kolme eri toote vahel: ripsmetuÅ?Å?, kätekreem või meeste deodorant. Lisaks on võimalik kosmeetika ka "rahaks muuta" - teenides koheselt 65 krooni kosmeetikafirma oma valuutas ehk Oriflame"™i rahas või valides auhinna asemel mängukupongi, millega võib võita 1000 krooni.

Oriflame"™i poolt pakutavaga saab tutvuda ja oma vana kosmeetikat auhindadeks vahetada Tallinnas Lasnamäe Centrumis ning Kristiine, ülemiste, Järve, Rocca al Mare ja Sikupilli keskustes, Tartus Lõunakeskuses ja Kaubamajas, lisaks Pärnu Kaubamajakas, Narva Astris, Jõhvi Tsentraalis, Kuressaare Raekeskuses, Rakvere Põhjakeskuses, Paide Maksimarketis, Valga Selveris, Viljandi Tsentrumis, Võru Kagu Keskuses, Haapsalu Keskuses, Viimsi Keskuses ja Kohtla-Järve Prestone keskuses.

 

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara