Autor: Lemmi Kann • 12. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iluuisutamise EMi otseülekandeid saab vaadata kinolinalt

Kõigil uisuspordihuvilistel, kes iluuisutamise EM2010 võistlustele Saku Suurhalli pileteid ei saanud, on võimalik jäätantsu jälgida otsepildis Coca-Cola Plaza kinoekraanil.

19. – 24. jaanuaril Tallinnas toimuvat maailmatasemel tippspordisündmust - Iluuisutamise Euroopa Meistrivõistlusi 2010 - on esmakordselt Eestis võimalik jälgida suurelt ekraanilt Tallinnas Forum Cinemas kinos Coca-Cola Plaza. Koostöös ETVga jõuab kinoekraanile kolmel päeval kaks  põnevat rahvusvahelist võistlust:  22. jaanuari õhtul jäätantsu vabakava ja 23.jaanuaril naiste vabakava demonstratsioon. Pühapäeval 24. jaanuaril on võimalik osa saada aga Iluuisutamise Euroopa Meistrivõistluste pidulikust  lõputseremooniast.

ETV toob mugavates kinotoolides istujateni otseülekandes pildi, mis viib vaataja hästi paigutatud kaameratele ja professionaalsele režii vahendusel otse jääle ning uisusportlastele nii lähedale kui see kaasaegse tehnikaga üldse võimalik on.

"Suurel ekraanil seda kaunist spordiala järgijatele ei tohiks kaduma minna ükski nüanss, sest annab ju pime kinosaal ja ülisuur pilt võimaluse keskenduda jäägitult jääl toimuvale," lubas Forum Cinemas AS linastusjuht Rein Palosaar.

Digitaalse ajastu jõudmine kinno on andnud võimaluse ja pakkunud vahendeid näidata kinos lisaks filmidele ka alternatiivset sisu. Alternatiivse sisuna on juba aastaid kantud otsepildis maailma kinoekraanidele ooperietendusi ja spordivõistlusi, mis on järjest enam kogunud vaatajate poolehoidu.

„Loodame, et Iluuisutamise EMi näitamisega kinoekraanil saab alguse pikemaajalisem koostöö, mis muudab põnevate spordivõistluste otseülekanded Eesti kinodes regulaarseks ja pakub spordihuvilistele võimaluse erinevatele spordialadele suure ekraani vahendusel  pildis ja helis kaasa elada,“ ütles ETV sporditoimetuse juhataja Marko Kaljuveer projekti tutvustamiseks.

„Kuna Forum Cinemas on Iluuisutamise Euroopa Meistrivõistluste 2010 rahvuslik suurtoetaja, siis otsustasime selle kauni spordialaga anda koostöös ETVga avalöögi regulaarsete spordivõistluste otseülekannete tegemisele siinsetel kinoekraanidel,“ lisas Palosaar.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700