19. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas muuta kontoririietus  pidulikuks õhturiietuseks?

Selle asemel, et pärast väsitavat tööpäeva tormata kiiruga koju õhtuseks kontserdiks rõivaid vahetama, naudi hoopis vahepealset vaba tundi mõnusalt sõbrannaga lobisedes. Mosaic jagab nõuandeid, kuidas kontorirõivastus lihtsate nippidega õhtuseks väljaminekuks sobivaks muuta.

Vaheta töine asjalikkus romantiliseks veetluseks! Bleiserjakk, valge särkpluus ja elegantsed viigipüksid sobivad kontorisse, kuid haara hommikul kaasa õhulisest šifoonmaterjalist romantiline satsidega pluus ja oledki õhtuseks etenduseks või kontserdiks valmis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantiliselt täpiline šifoonkleit on kaunis teatrisse minekuks – päeval kontoris olles lisa kleidile väike kardigan või bolerokudum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pole kahtlustki, et mustast satiinmaterjalist  liibuv pliiatsseelik sobib nii tööleminekuks kui ka pidulikumal juhul. Kontoris olles kombineeri seelikut puuvillase pluusi ja laia vööga, aga õhtuks lisa satiiniläiget ja ehtesära: vaheta erksavärvilise satiinpluusi ja efektse ehte või printmustrilise satiintopi ja bolerojaki vastu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Must-valge kontorisse versus pidulik säravvalge õhtuks. Kui soovid õhtusele koosviibimisele minna šikis säravvalges kostüümis, siis päevasel ajal on mugavam, kui kombineerida valget seelikut näiteks must-valge täpilise kootud topiga. Kostüümjaki dekoltee lausa nõuab kaela kaunist ehet, kolmveerand või lühikese varrukaga jakiga võid lisada ka kaelaehtega sobiva käevõru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ehted ja aksessuaarid on tänuväärsed abimehed! “Less is more!” kehtib kindlasti kontorirõivastuses ja heegeldatud kleit või chanel-tüüpi heegelkostüüm koos tagasihoidliku ehtega on kontoris kandmiseks igati sobiv. Kuid õhtul lisa ühele pärlikeele “kuhjaga” ilu ja asenda mahukas käekott satiinist teatriridiküliga!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisa sensuaalsust! Kanna peoõhtul naiselikku puhvvarrukatega bolerojakki ja kostüümkleiti koos kaunite pitsmustriliste sukkpüksega.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vaata suuri pilte galeriist!

Autor: Lemmi Kann, Evelin Lill

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700