Autor: Lemmi Kann • 15. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes saavad Firmakaunitari ja Firmakollektiivi tiitli 2010?

Kas Firmakaunitar 2010 töötab ehk just Sinuga ühes firmas? Või on Sul õnn töötada aasta parimas kollektiivis? See selgub 7. mail Tallinna ööklubis Panoraam.

Firmakaunitari valimine on teist aastat korraldatav konkurss, mille eesmärgiks on tekitada töökollektiivides positiivseid emotsioone, lähendada omavahel meeskonnaliikmeid ning parandada meeskonnavaimu.

"Anname võimaluse kenadel inimestel särada, saada osa lõbusast ja meeldejäävast ettevõtmisest ning teha firmadele positiivset reklaami. Korraldajate soov on hoida osalemine võimalikult lihtne, et kandideeriksid ka need inimesed, kes muidu lavalaudadele ei läheks," ütles konkursi peakorraldaja Kinkston Kingiagentuur OÜ juhataja Martin Lepa üritusest rääkides.

Firmakaunitari konkursile registreerumiseks oodatakse naistöötajate (alates 18.a) ja 3-8 liikmeliste meeskondade fotosid ning kontaktandmeid kuni 20. aprillini meiliaadressile [email protected]

Täpsema info ja osalemistingimused leiab aadressilt www.uuno.ee.

 

Kandidaatidega saab tutvuda ja lemmikute poolt hääletada ajavahemikul 20-30. aprill Raadio Uuno kodulehel www.uuno.ee .

 

07. mail Tallinna ööklubis Panoraam toimuvas finaalis osaleb 10 Firmakaunitari kandidaati ja 5 Firmakollektiivi. Internetihääletuse tulemusel pääseb finaali viis parima keskmise hinde saanud üksikkandidaati, ülejäänud viis finalisti hääletab finaali prominentidest ja firmade esindajatest koosnev žürii. Firmakollektiivi internetivoorust pääseb finaali kolm parima keskmise hinde saanud meeskonda, lisaks hääletab kaks meeskonda finaali žürii.

 

Aasta tagasi valiti ööklubis Parlament Eesti esimeseks Firmakaunitariks Marleen Tarik firmast L`Oreal, esimeseks printsessiks Merily Rõustik firmast Fantaly ja teiseks printsessiks Julia Risuhina Olympic Casinost.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700