Helena Lõhmus: trenn aitab paremini tööd teha

Salon+ salongiketi juhi Helena Lõhmuse sõnul annab trenn talle energiat teha rohkem, nii tööalaselt kui ka eraelus. 

Helena Lõhmuse nädalakavasse kuulub minimaalselt kaks trenni. "Kui töögraafik vähegi võimaldab, teen viis trenni nädalas," rääkis Lõhmus, kellele meeldib trennis käia hommikuti enne tööle minekut. "See annab päevaks erksa tunde ja vaimuvärskuse. Õhtuti on aega raskem organiseerida, siis on kodused kohustused, mis aega võtavad." 

Lõhmuse lemmikuteks on bodybalance ja jooga ning erinevad vesiaeroobika tunnid. "Kõige toredam uus asi on vesipilates, mis on lausa müstiline. Grupid on alati täis ka ballatones. Valitud treeningud annavad koormust erinevas mahus ja erinevatele lihasgruppidele," sõnas ta.

"Olen kahe käega selle poolt, et iga aktiivne tööinimene peaks ka aktiivselt trenni tegema, muidu ühel hetkel lihtsalt ei jõua enam tööd teha," ütles Lõhmus, kelle töökaaslased tegelevad kõik mingi füüsilise tegevusega, kes rohkem, kes vähem. "Trenn annab energiat teha rohkem, nii tööalaselt kui ka eraelus. Trennis toimub mõetete kirgastumine. On aega mõelda probleemidele, millele tööl lahendust ei leia või millele pole aega mõelda. Või siis ennast töömõtetest hoopis välja lülitada. Trenn võimaldab tööst puhkust ja annab lisaenergiat, tunnen et vaim närtsib, kui mingil põhjusel trennis käia ei saa," sõnas ta.

Lõhmuse sõnul on tal olnud elus ka laiskusperioode, mil ta pole sporti teinud. Ent see, et spordiklubi on kontori aknast näha, aitab trenni jõudmisele kinldlasti kaasa. "Kui sportimisvõimalus on nii lähedal, tuleb see ära kasutada," usub Lõhmus.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara