Urve Vilk • 27. aprill 2010
Jaga lugu:

Pärnus algab tsiklihooaeg

Laupäeval, 1. mail kuulutatakse Pärnus Rüütli platsil avatuks tsiklihooaeg, kus linnale antakse pidulikult üle ka Mootorratta Pealinn 2010 tiitel.

Mootorratturite kogunemine toimub Rüütli tänaval, kell 15.30 kuulutab linnapea Toomas Kivimägi tsiklihooaja avatuks ning Eesti Mootorrattaklubide Ühenduse President Aare Kõuts annab linnapeale üle Mootorratta Pealinn 2010 tiitli. 

Mootorratturid lõpetavad päeva piduliku osa paraadiga. "Kuna tsiklihooaja avamised ja lõpetamised on Pärnus toimunud ka eelnevatel aastatel, otsustasime seda tänavugi siin teha. Pärnus on alati tsiklihuvilisi hästi vastu võetud ning on igati õigustatud, et linn ka Mootorratta Pealinna tiitli saab“, lisas Aare Kõuts.

 

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee