7. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puhkepäev: emadepäevakontserte on suuri ja väikeseid

Emadepäev on tänavu erinevate kontsertidega hoolega ära märgitud. Suurim neist toimub nagu ikka Tallinnas Raekoja platsil.

Kus on emasid, seal on ka lapsi. Seepärast on emadepäeva kontsertide esinejate hulgas alati ka lastekoorid.

Nii laupäeval Tartus kui ka pühapäeval Tallinnas laulab emadele õnnesoovilaule ETV Lastekoor koos populaarse noore laulja Uku Suvistega. Koori dirigeerib Lii Leitmaa ning kitarrimuusikat pakub Karl Kanter.

Pühapäeval esinevad Tartu Vanemuise Kontserdimajas laulustuudio FA-Dieesi laululapsed, kellega koos musitseerivad professionaalsed muusikud Koit Toome ja Eliisa Kõiv ning pereansambel Margo, Jakko, Mikko ja Mait Maltis. Õhtut juhib ning laulude vahele loeb naistele pühendatud luuletusi Mait Trink.

Kaasa teevad ka Alen Veziko, Andre Hein, Ingmar Päid ja Kristjan Matson, kes esitavad neljahäälses seades kauneid eestikeelseid laule.

Vanemate daamide südameid soojendavad emadepäeva puhul kolm tuntud lauljat Erich­ Krieger, Boris Lehtlaan ning Toomas Anni. Kontsert toimub Tallinnas Mustpeade majas.

Suurim emadepäevaks korraldatud üritus on traditsiooniline Elioni vabaõhukontsert Tallinnas Raekoja platsil. Tänavu on esinejate hulgas Hedvig Hanson, Ines, Malcolm Lincoln, Ivo Linna ja Rock Hotel, Eesti Raadio laululapsed. Kontserdi ülekannet saab vaadata 9. mai õhtul ETVs algusega kell 19.30. Heategevuskontsert aitab kaasa Eesti esimese autistlike laste päevahoiukeskuse rajamisele.

Elion omalt poolt toetab projekti 50 000 krooniga, eraannetusi autistlike laste abistamiseks saab kuni 9. mai õhtuni teha telefonidel 900 6001 (annetus 25 krooni) ja 900 6002 (annetus 100 krooni).

Emadepäevakontserte on veelgi. Tartu Ülikooli aulas toimub suur kontsert mitme koorikollektiivi osavõtul. Samuti esineb Noorkuu.

Uku Suviste, ETV Lastekoor

8. mail kl 18 Tartu Pauluse kirikus

9. mail kl 18 Tallinna Kaarli kirikus

Piletid 150/125/80 kr

Laulud Kallimale

9. mail kl 14 Mustpeade majas

Piletid 125/100 kr

Su ema ehk teab...

9. mail kl 16 Vanemuise kontserdimajas

Piletid 150/200/250 kr

Elioni heategevuskontsert

9. mail kl 14 Tallinnas Raekoja platsil

Tasuta

Autor: Urve Vilk, Mari Hiiemäe

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700