Urve Vilk • 10. mai 2010
Jaga lugu:

Redisainitud rõivaste internetioksjon

4. ja 6.mail leidis aset heategevusaktsioon Haust Collectioni esinduspoes vanalinnas, kus toimus laojääkide värskendamine ehk redisainimine tuntud persoonide poolt. Edasi lähevad tuunitud rõivad internetioksjonile, mille kogu tulu annetatakse Tallinna Laste Turvakeskuse üheksandat klassi lõpetavate tüdrukute lõpukleitide jaoks.

Rõivaste tuunimisse andsid oma panuse kohalikud staarid: Tiiu Järviste, Uku Suviste, Argo Ader, Iiris Vesik, Karin Rask, Koit Toome jt. Igaüks pidi valima vähemalt ühe rõivaeseme ja selle siis oma äranägemise järgi redisainima, andes sellele uue, huvitava ja omanäolise väljanägemise. Redisainitud riided on müügil internetioksjonil Haust Collection Tallinn Facebooki kontol, kust kõigil huvilistel on võimalik rõivaid uudistada ning ka otse oma pakkumisi teha. Oksjon facebookis kestab 12.maini, mil pakkumised loetakse lõplikult suletuks kell 00.00.

 

 

 

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee