Urve Vilk • 7. juuni 2010
Jaga lugu:

Martin Koppel: kodukontoris tekib motivatsioonikriis

Fortumo juhi Martin Koppeli hinnangul sobib nende ettevõttesse, kus paljud töötavad kodukontoris, eelkõige tulemuslikkusel põhinev tasustamismudel, vahendab juhtimine.ee.

„Kuna meil eemalolijad töötavad suhteliselt individuaalselt, peaks tasu põhinema tulemuslikkusel, mis ärgitaks inimesi enam panustama, võtma suuremat vastutust ja midagi ära tegema, rohkem kliente tooma,“ rääkis Koppel.

 „Võime vaielda, et kui suur on töötasu roll, aga paratamatult palk mängib teatud rolli,“ sõnas Koppel. Tema sõnul aga töötasu üksi, seda eriti eemal töötajate puhul, pole ainus võti. „Olen täheldanud, et üksi töötades tekib inimestel aeg-ajalt mõõn. Ei saa suhelda kellegagi, teed tööd oma kodukontoris ja tekib väike motivatsioonikriis. Distantsilt on seda raske tabada, kui  kontoris näed, et inimesel on pea norus või suhtlemisest on võimalik ära tabada, siis kui inimene suhtleb sinuga skype´is, siis sa ei tea, mis nägu tal hetkel on,“ rääkis Koppel. Lisades, et seetõttu on üritatud töötaja vastutust ja ekspertteadmist siduda töötasuga.  

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt