Kaia Kanepi pääses US Openil veerandfinaali

Kaia Kanepi võitis USA lahtiste tennisemeistrivõistluste kaheksandikfinaalis belglanna Yanina Wickmayeri 0:6, 7:6, 6:1,  teenides 200 000 dollarit.

Kanepi kaotas esimese seti, võitis teise seti kiires lõppmängus 7:6 (2) ning jätkas sama hooga ka kolmandas setis, kus näitas aina enam võimsat eeskäelööki, samal ajal kui Wickmayer üha rohkem eksis. Kanepi pääses 4:1 juhtima ning vormistas Wickmayeri pallingul võidu kohe esimesel matšpallil.

"Eelmine aasta pole seotud selle aastaga. Mul oli teises setis võimalus. Palju halbu asju juhtub elus, aga see on normaalne. Ma suudan sellest õppida ja kavatsen seda teha ka edaspidi," vahendas Reuters Kanepi sõnu.   

Veerandfinaalis ootab Kanepi vastast seitsmendana asetatud venelanna Vera Zvonarjova.

Kanepi on varem Suure slämmi turniiril kaks korda veerandfinaali jõudnud - sama suutis ta 2008. aastal French Openil ning tänavu Wimbledonis. Poolfinaal on seni jäänud unistuseks, kuigi Wimbledonis jõudis ta selle täitmisele väga lähedale, kaotades viielt matšpallilt tšehhitar Petra Kvitovale.

 

  

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara