Urve Vilk • 22. september 2010
Jaga lugu:

Loo oma isiklik veebikäekiri

Sa armastad oma käekirja ja ei raatsi sellest loobuda ning soovid sõpradele saata personaalsemaid kirju? Enam ei pea sa aega ja raha raiskama paberi ega markide hankimisele ning postkontoris käimisele, vaid seda kõike saab teha ka arvuti abil.

Nimelt loodi veebikeskkond www.pilothandwriting.com/, kus saab luua oma isikliku käekirja, mida veebis kasutada, vahendab Geeksugar.com.

Selleks tuleb välja printida näidiste leht, täita see oma käekirja näidistähtedega,  teha sellest veebikaameraga pilt ning salvestada. Käekirjanäidist saab ka parandada ja täiendada, kui käekiri on pidevast arvutiga kirjutamisest hukka läinud, näiteks muuta tähti paksemaks või õhemaks jne. Edaspidi saad loodud fonti kasutada personaliseeritud, sinu käekirjaga koostatud e-kirjade ja e-kaartide saatmiseks, mis võimaldab taastada pisut endisest personaalsema iseloomuga suhtlusest.

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee