Kingitus pulmadeks: lahutuskindlustus

Uut tüüpi kindlustus nimega WedLoc (pulmalukk – toimet.) pakub kindlustust õnnetus abielus olevale poliisiomanikule hüvitist lahutuse korral.

Kindlustuse igakuine makse on umbes 16 dollarit kuus. Kui abielu on kestnud juba neli aastast lisandub igal aastal juurde 250 dollarit.

Seega poliisiomanik, kes on igal aastal maksnud kindlustust ja lahutab enda 10 aasta kestnud abielu on kindlustusfirmale maksnud 19 188 dollarit ning saab kindlustusfirmalt 27 500dollarilise hüvitise. See pole küll kuigi suur summa, et selle nimel lahutama hakata, kuid summa võib leevendada ehk hingevalu ja leevendada ka advokaatidele kuluvaid summasid jms.

Sellise äri loomise idee tuli nagu paljud ideed rahahädade põhjas olles USA ettevõtjal John Loganil, kes nägi oma rikkust koos abieluga kaduvat.

Mees ei ole nõus avaldama kui palju kindlustuspoliise ta müünud pärast augustis algul WedLockDivorceInsurance.com-i asutamisest. Kuid ta märgib, et on üllatunud, kui suures mahus ta kliendid end kindlustavad, osad kuumaksed ulatuvad isegi 1000 dollarini kuus.

Logan loodab, et WedLock saab osaks abielueelsetest abieluvaralepingutest või et kindlustust saavad osta oma lähedastele ka sugulased, kes pole kindel tütre või poja abieluõnnes. Kasusaaja oleks siiski üks abielupooltest, seega pereliikmete kehvast abielust keegi kõrvalseisja raha sisse kasseerida ei saa.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Silvia Kruusmaa

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara