8. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kingimesside uus hooaeg alustab  

Jõuluperioodi eel ja uue aasta alguses toimub taas hulk kingimesse. Toome välja valiku üritustest, mida lähiajal külastada saab.

Prahasse jõuluturule

10.–19. detsembrini kestab Tšehhis Prahas mess Christmas Markets, mis koondab enda alla kingi- ja dekoratsioonimessi ning keraamika- ja käsitöömessi. Esimene neist toimub 10.–19. detsembrini ning seal on väljas kingitused, dekoratsioonid, majapidamistooted ja palju muud. Teine mess aga kestab 10.–12. detsembrini ja pakub huvilistele käsitööesemeid ja keraamikat.

Messil on väljas ligikaudu 300 eksponenti.

Christmas Markets toimub Praha messikeskuses ja on avatud iga päev kl 10–18. 

Lisainfo: incheba.cz

Helsingi ootab kingimessile

28.–30. jaanuarini toimub Helsingi messikeskuses järjekordne kingi- ja kodusisustusmess Forma CozyLiving ‘11.

Messi väljapanekute hulgast leiab mitmesuguseid majapidamiskaupu, dekoratsioone, uut ja põnevat disainmööblit kodu kujundamiseks ning suure valiku kingitusi.

Mess on osa sarjast Forma Spring ‘11

 Mess on avatud 28.–29. jaanuaril kl 10–18, 30. jaanuaril

kl 10–17. 

Lisainfo: formamessut.fi

Birmingham võtab külalisi vastu

6.–10. veebruarini võib külastada Birminghamis toimuvat kingi- ja kodumessi Spring Fair International ‘11. Messil saab tutvuda arvukate sisutus- ja kingitoodetega. Messihallides on välja pandud erinevad köögitarbed, dekoratiivesemed, kunstiteosed jpm. Samuti on võimalus tutvuda huvitavate kingi- ja pakkimisideedega. Kohale on oodata ligi 2800 eksponenti.

Mess on avatud 6.–9. veebruaril kl 9–18, 10. veebruaril kl 9–16. 

Lisainfo: springfair.com

 

Autor: Signe Sillasoo, Urve Vilk

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700