Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 15. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toidupank laieneb ja Sina saad kaasa aidata!

Toidupank on sellel aastal jõudsalt laienemas, et viia toiduabi laiema hulga puudustkannatavate inimeste ja peredeni Eestis. Eelmisel neljapäeval kirjutati alla viie uue kohaliku toidupanga asutamislepingud  – Narva, Jõhvi, Viljandi, Rakvere ja Pärnu. Koos Tallinna ja Tartuga tegutseb Toidupank nüüdsest seitsmes erinevas Eesti linnas.

Suurepäraselt on läinud ka toiduannetuskampaaniad – detsembrikuu jooksul koguti viie linna Prismades ja Rimides heade inimeste annetustena ligi 20 000 toiduainepakki, mis kõik lähevad lähinädalatel puudustkannatavate perede abistamiseks Tallinnas, Tartus, Narvas, Jõhvis, Viljandis, Pärnus ja Rakveres.

Uutes linnades Toidupanku üles ehitajatel on kõige enam puudus laoruumidest, laomööblist ja transpordivahenditest. Sellise toe pakkumiseks kutsutakse inimesi üles kapinurgale ja jopetaskusse jäänud sente annetama Toidupanga kogumiskastidesse, mida saab teha üle Eesti ligi 600 erinevas paigas kuni jaanuari lõpuni. 

"Kuna jõulude eel on kõigil kiire, siis firmad saaksid siin aidata sellega, et korraldavad ise töötajate hulgas heategevuslikke mündikogumisaktsioone. Nii saaks ka kõige toimekamad võimaluse kodust tasku- ja sahtlipõhja jäänud mündid ära tuua ja annetada puudustkannatavatele peredele, "rääkis Teeme Ära turundusjuht Anneli Ohvril. Kogutud mündid saab viia otse panka ja annetada need Toidupanga arveldusarvele või võtta ühendust Toidupanga mündikampaania korraldajatega müntide üleandmiseks. "Koos saame tööle panna toiduabi süsteemi, mis aitab puudust kannatavaid peresid ja lapsi mitte ainult jõuluajal, vaid just siis, kui nad seda väga vajavad," sõnas Ohvril.

Täpsema ülevaate annetuskohtadest leiad siit

  

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700