6. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänasest saab kogu talvehooaja lennata Delhisse iga päev

Finnairi hakkab alates tänasest iga päev Helsingist Delhisse lendama.

„India on sihtkohana jätkuvalt populaarne, mida näitab ka aastalt aastale  kasvav reisijate arv. Näiteks eelmise aasta 11 kuuga kasvas reisijate hulk Tallinn-Delhi-Tallinn liinil 6 protsenti,“ kommenteeris Baltimaade müügijuht Guerman Tyvoniouk.

„Lisaks oleme muutnud ka Delhist Helsingisse väljuva lennu aega, mis võimaldab nüüd Eestisse tagasi reisivatel klientidel jõuda samal päeval Delhist väljuvale Finnairi lennule sihtkohtadest, nagu näiteks Chennai, Bangalore, Mumbai, Hyderabad, Jaipur ja Pune,” lisas Tyvoniouk.

Alates 06. jaanuarist 2011 hakkavad toimuma lennud Helsingi-Delhi-Helsingi liinil seitsmel korral nädalas. Kõigil nädalapäevadel väljub lend Tallinnast Helsingi suunal kell 18:00. Lend Helsingist Delhisse  väljub kell   20:05, mis jõuab sihtkohta kell 06:25. Reisiaeg Tallinnast Delhisse kestab 8 tundi ja 55 minutit, mis on kiireimaks võimaluseks sõita Eestist Indiasse. Tagasilend Delhist väljub kõigil nädalapäevadel kell 10:50, saabumisega Helsingisse kell 14:50. Lend Helsingist Tallinnasse väljub kell 16:55, mis jõuab sihtkohta kell 17:30.

Delhi on India lennunduse keskpunkt, kust saab edasi lennata riigi teistesse piirkondadesse. Finnair alustas lendamist Delhisse 2006. aastal. Lisaks ühineb sel aastal oneworldiga ka India juhtiv lennukompanii Kingfisher. Alates möödunud aasta suvest kasutab Finnair Delhi lennujaama kolmandat terminali, mis võimaldab senisest mugavamat ümberistumist siselendudele, mis väljuvad samast terminalist.

 

Autor: Urve Vilk, Jaana Pikalev

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700