Taas toimub Glämmilaat

Neljandat korda toimuvale Cosmopolitani Glämmilaadale tulevad müüma tuntud Eesti naised.

Moekunstnik ja Sireen Vintage salongi üks pidajannadest – Liisi Eesmaa – lubab Glämmilaadale müüki tuua palju kleite. Tema müügiletilt võib leida „hulle originaalkleite ajastutest 40ndad–80ndad. Meil on ka cupcake-kleite 50ndadest, psühhedeelseid hipi- ja ontlikke koolitüdrukuriideid, mad men Kennedy kleite jne.“

Kõige erilisemaks peab ta oma valikust metsikuid red carpet siidkleite, mille ülemised osad on ükshaaval pärlitega läbi tikitud ja mis kaaluvad väärikalt mitu kilo.

Cosmopolitani moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik lubab samuti kleitidega äritseda. „Müügiletile tuleb üks minu lemmikuid, must värvilise sulemustriga minikleit, mille ostsin Londoni vintaažipoest. Müüki tulevad ka üks tõeliselt paks ja soe kampsik ning kõrge kontsaga kingad – ühed ussinaha imitatsiooniga platvormid on eriti seksikad.“

Cosmopolitani Glämmilaat toimub 7. oktoobril KUMUs algusega kell 18.00. Oma ehete, riiete ja kingadega kauplevad tuntud Eesti naised, esinevad Getter Jaani, Rosanna, Kevin Johannson. Õhtujuhiks on Marten Kuningas.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara