Signe Kivi: miks on naisi juhtimises nii vähe? 

Miks on avalik ruum täis kauneid pooplajaid naisi reklaamidel, ent juhtimisruumis võtame me väga vähe ruumi?

Signe Kivi arutles võimuteemadele keskenduval konverentsil küsimuse üle, miks on avalik ruum täis paljaid naisi, ent naisotsustajaid on Eestis vähe. "Ja miks ka mitte, me ju teame, et me oleme kõige saledamad Euroopas, sellest räägiti suvel palju," tõi ta välja tüüpilise naistesse suhtumise uudisnäite.

“Me oleme avalikus ruumis näha, aga juhtimisruumis võtame me vähem ruumi,” rääkis Kivi, kelle sõnul naine, kes tahab jõuda otsustajaks, peab meeldima esmalt meestele, sest esmastel võimutasanditel on palju mehi, kellest naise karjäär sõltub.

Kui naine tahab aga jõuda kõrgemale, peab ta meeldima ka naistele, sest naised on pooled valijatest, ent nendega on veelgi keerulisem, sest naised eelistavad sageli valimistel hoopis mehi, rääkis Kivi.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara