Mehed tunnevad end tööl paremini

Kuidas sa ennast tööl tunned? Kui oled naine, siis peaksid Rootsis koostatud uuringu kohaselt kuuluma nende hulka, kes on sagedamini haiguse tõttu töölt eemal või lahkuvad varem töölt. Enamjaolt on põhjusteks just tööst tingitud probleemid, kirjutab Kaaluabi.ee.

Rootsi töökeskkonnaamet sai Rootsi valitsuselt ülesandeks kolme aasta jooksul leida lahendusi, mis vähendaksid töökeskkonna probleemidest tingitult naiste varast pensionile jäämist.

Statistika on näidanud, et Rootsis on naised rohkem töölt puudunud haiguse tõttu, eriti kõrged on need numbrid ettevõtetes, kus kollektiivis domineerib üks sugupool. Kui ettevõttes on ühtlane sooline jaotuvus, on ka töötajate tervis parem

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Kaaluabi. ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara