Autor: Tiive Murdoja • 6. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BÜROOPRAKTIK 2012: Kõik vajalik tulemuslikubackoffice´i kujundamiseks!

Selle aasta mahukaim konverents Büroopraktik 2012, mis toimub 4. ja 5.detsembril, keskendub  aja, info ja inimeste  juhtimisele ning pakub võimalust võtta kiirel ajal mõni tund ka iseenda jaoks.

Kahel päeval on kavas:

• 4 põnevat loengut

• 11 sisukat praktikumi

• 16 praktilist töötuba

• 6 menukat lühikoolitust

 

Konverents toob tipplektorite ja parimate praktikute vahendusel Teieni, kuidas panna ettevõtte kontoripool toimima kõige optimaalsemal viisil, väärtustades enda ja teiste aega, toetades meeskondi ja hoides häid suhteid. Pakub juhiseid, kuidas olla positiivne ja loov ning info enda jaoks tööle rakendada. Konverents annab võimaluse leida kontaktmessi raames parimad pakkumisi, kasulikke kontakte ja häid koostööpartnerid.

Konverentsi esimesel päeval esinevad ettekannetega motivaator.ee koolitaja KAIDO PAJUMAA, MSMedia juht MART SOONIK, Selge Pilt koolitaja KRISTJAN OTSMANN, Nortali personalijuht KAIRI PAUSKAR, Impro disainer ja sisearhidekt KRISTIINA VOOLAID, CPD Arenduskeskuse tervisedenduse projektijuht EVE REINCKE ja joogatreener TOOMAS ÕUNAP.

Teisel konverentsipäeval on kavas praktikumid teemadel:

Kuidas juhtida infot ja talente? KARL LAAS Upsteemi juht

Kuidas õppida keeli kiirelt ja tõhusalt? OTT OJAMETS Praktilise keelevihiku autor

Mida peab teadma raamatupidaja aastal 2013? Audiitorbüroo DELOITTE

Kuidas vältida tasumata arvete teket? ADVOKAADIBÜROO Aivar Pilv meeskond

Lisaks veel Äripäeva akadeemia parimate koolitajate ettekanded ja kontaktmess.

Kõige parema ülevaate teemadest, esinejatest ja ajakavast saab SIIT.

Registreerimistingimustega saab tutvuda SIIN.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700