24. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sel nädalal algab firmabändide konkurss

Kolmandat aastat järjest toimuv Firmabändi konkurss alustab selle aasta esimese eelvooruga 28. veebruari õhtul Rock Cafes.

Kuigi registreerimine kestab 28. veebruarini, on end kirja pannud juba 16 erineva ettevõtte koosseisu. Teiste seas astuvad suurele lavale advokaadibüroo Sorainen, Merko Ehitus Eesti, Microsoft Estonia, Vahipataljon, SA Teaduskeskus AHHAA ja Tele2 Eesti.

"On väga tänuväärne, et selline konkurs on olemas – see annab igale firmabändile hea võimaluse ka peale ettevõtte suvepäevi ja jõulupidusid kuskil veel mängida. Ootame teiste firmabändidega kohtumist ja Rock Cafe laval üles astumist põnevusega," ütles Tele2 Eesti bändi trummar Margus Randmäe.

Saue vallavalitsuse bändi "Hüpik Händ" liige, vallavanem Andres Laisk lisas, et igal kuuribändil on soov kapist välja tulla ja suuremale huvigrupile oma tegemistest teada anda. "Seega tundus ka igati hea ja asjakohane mõte esindada Saue valda ja vallavalitsust, ning näidata, et ka avalikus teenistuses lahendatakse asju loominguliselt, rõõmsalt ning kirega," rääkis ta.

Firmabändi konkursi eelvoorud ja 20. aprilli finaal toimuvad Rock Cafes. Žüriisse kuuluvad teiste mainekate muusikute ja avaliku elu tegelaste seas Hendrik Sal-Saller, Aivar Riisalu ja Henrik Normann.

Eelvoorude bände juhatab sisse õhtujuht Teele Viira ning finaalvooru õhtujuht on Henrik Normann. Eelvoorude külalisesinejate hulka kuuluvad teiste kõrval ka Taavi Peterson & Üdi ning tantsutrupp EXTEMP Dance Nation. Finaalkontserti peaesineja on ansambel Smilers.

Finaali pääsejad ja finaali võitja selgitab välja žürii ning rahva lemmik selgub SMS-hääletusega. Eelvoorudest pääseb kaks bändi edasi žürii otsusel ja üks bänd rahva hääletusel teel. Hääletusest kogutud tulu läheb noorte loovuse ja ettevõtluse arenduse, Junior Achevement Eesti, toetuseks.

Võitja bänd pälvib rändkarika ja võimaluse salvestada oma lugu professionaalses stuudios.

Autor: Tiive Murdoja, Indrek Kald

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700