Külaliste jaoks olid valmis pandud põlled, kindad ja toorained pelmeenide valmistamiseks. Kõigil külalistel oli võimalik ise valmistada pelmeenid alates taigna sõtkumisest, täidise lisamisest kuni käsitsi pelmeenide vormimiseni.
Lõbus seltskondlik pärastlõuna päädis elava vene muusika saatel enda valmistatud pelmeene nautides. Kingituseks said kõik külalised kaasa Vene Söögitoa peakoka Natalja pelmeenide valmistamise retsepti.
Kersti Sõõrumaa muljed ja meeleolud pärast koolitust:
• .... tegi olematuks hirmu, et pelmeenide ja vareenikute tegu on keeruline kui raketiteadus.• ….. andis teadmise, et pelmeene ja vareenikuid on tore ja lihtne valmistada. Proovin kodus kindlasti järgi.• ….. tutvustas uut ja huvitavat kohta Tallinnas.• ….. kinnitas tõde, et lahke ja innukas pererahvas on edu võti.
Meriton Old Town hotelli Vene Söögituba asub aadressil Lai 49, täpsemalt loe SIIT.
Fotogalerii toimunust: