20. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Personalikonverents: tulekul on põhjapanevad muutused

Kuidas ennast kuuldavaks teha, oma ideid juhtkonnale maha müüa ning inimesi tegevusse haarata? Sellest räägib tuleval nädalal Tallinnas Harvardi haridusega Taani juhtimiskonsultant Anders Midtgaard.

Taanis lisaks juhtimiskonsultatsioonide andmisele ka näitleja ja muusikuna tegutsev Midtgaard rõhutab, et personalivaldkonda ootavad ees põhjapanevad muutused. Kõigest sellest räägib ta ka Äripäeva personalitöö konverentsil "Eilsed trendid on homne reaalsus", mis toimub 30. jaanuaril Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses.

Nagu konverentsi pealkirigi ütleb, on seekordseks põhiteemaks vältimatud muutused ja homne päev, milleks peab iga ettevõte valmis olema, kui tahab püsida konkurentsis ning leida häid töötajaid.

Eksperdid selgitavad, kuidas tehnoloogiatrendid muudavad edaspidi meie töötegemist ning milliseid muutusi on personalitöös oodata. Vaatluse alla võetakse nii personalitöö mõõtmine kui ka tõhusad mittemateriaalse motiveerimise tehnikad, mis aitavad töötajate pühendumust suurendada. Kuna Eestigi muutub üha rahvusvahelisemaks, kuulame kogemuslugusid mitmekultuurilise meeskonna juhtimise võimalikkusest väikelinnas.

Üks esinejaid Midtgaard kinnitab, et üha rohkem ettevõtteid küsib temalt nõu ja abi, kuidas kiiresti muutuvas maailmas toime tulla ning tööturul atraktiivsem olla. Praegune süsteem ei taha enam toimida. Muutuste tuules ja edu jahtides ei tohi kaotada aga ettevõtte suurt pilti ega õiget suunda. Homne personalijuht on pigem loovjuht, kinnitab Midtgaard.

Vaata Anders Midtgaardi videotervitust eestlastele siit.

Veel esinevad konverentsil Eesti oma ala spetsialistid: Microsoft Eesti tehnoloogiakonsultant Rasmus Reimo, OPTI personaliarenduse konsultant Indrek Rahi, Swedbanki personalidirektor Signe Kaurson, G4S Eesti personalidirektor Irene Metsis, AQVA Hotel & Spa personalijuht Tiina Teska, EBS-i juhtimise õppetooli korraline lektor Maris Zernand-Vilson, majandusmees Andres Arrak jt.

Konverentsi kohta leiab rohkem infot siit.

Autor: Kaire Uusen, Tiive Murdoja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700