Autor: Tiive Murdoja • 6. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe eelmise aasta Sekretäride päeva konverentsi osalejate tagasiside ja vaata fotogaleriid

Eelmisel aastal tähistas sekretar.ee rahvusvahelist sekretäride päeva traditsiooniks saanud Sekretäride päeva konverentsiga, millest võttis osa rohkem kui 100 sekretäri üle Eesti.

Konverentsil jagasid oma kogemusi staažikas personalijuht Riina Varts, Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene AS kantselei juhataja Merlin Kadak, kommunikatsiooniõppejõud Katrin Aava, Ovaalstuudio loovkoolitaja Merike Susi, MTÜ Vaba Tahe juhataja Tuulike Mänd, Embassy of Education´i keeleõpetaja Ott Ojamets, mõttetreener Helina Mägi ja Tallinn Dolls disainer Mari Martin. Konverentsipäeva juhtis motivatsioonikoolitaja Kaido Pajumaa.

Vaata fotogaleriid eelmise aasta Sekretäride päeva konverentsil toimunust ja loe allovalt osalejate tagasiside konverentsile.

Sel aastal ootame kõiki sekretäre ja juhiabisid 23.aprillil tähistama meiega koos sekretäride suursündmust „Heast suurepäraseks!“.Konverentsil osalejaid ootavad ees kasulikud tööalased nõuanded, huvitavad esinejad, mõnus meelelahutus, kohtumine ametikaaslastega ja põnevad auhinnaloosid.Oma suurt kogemustepagasit jagavad Sekretäride päeval ajajuhtimise treener Kristjan Otsmann, coach ja terapeut Hede Kerstin Luik, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna sekretär-juhiabi Piia Mäesaar, reisiplaneerimise tarkvara TripGate esindaja Kristiina Hinno, Eesti juhtiva tarkvaraaarendusfirma Proekspert personalijuht Tiina Saar, Idea Group Eesti juht Eha Talvist, motivaator.ee koolitaja Kaido Pajumaa, hea energia eksperdid Siret ja Janno Seeder ning sündmusturundusagentuuri Kuusk OÜ juht Aivar Kuusk.Konverentsipäeva juhib motivatsioonikoolitaja Kaido Pajumaa.Tutvu selle aasta

konverentsikava ja registreerimistingimustega täpsemalt SIIT.

Eelmise aasta konverentsi osalejate tagasiside:

- Meeldisid näited elust  ja praktilised nõuanded oma unistuste täitmiseks.

- Värskus ja energia.

- Konverents süstis positiivsust ja mõjus julgustavalt.

- Väga meeldis kohapeal laulu loomine ja esitlus.

- Hea energia ja emotsionaalsus.

- Catering, korraldus ja esinejate valik.

- Positiivsed nõuanded ja positiivne õhkkond.

- Teemad olid kõik huvitavad ja omavahel haakuvad.

- Meeldis, et konverentsi meeleolu polnud liiga tõsine ja akadeemiline.

- Motiveeriv ja kaasahaarav päev.

- Äärmiselt huvitavad esinejad.

- Vahepala (mustkunst ja "roosmees") oli turgutav ja lõbus. Esitlused olid hästi väljapeetud ja rahvas võttis osa.

- Konverents oli täis energiat ja positiivsust.

- Päevajuht oli väga optimistlik ja tore.

- Teemade valik, lühikesed ja konkreetsed ettekanded.

- Päeva ülesehitus ja selle juhtimine.

- Rõõmsameelne ja meeleolukas päev.

- Et see oli täiesti publikule orienteeritud - kümnesse temaatika.

- Väga hea ülesehitusega konverentsipäev! Hea lektorite sujuv üleminek, eelmiste teemade kaasamine, toimumiskoha valik. Väikesed üllatused - väga vahva!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700