Autor: Tiive Murdoja • 24. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas tervet karjääri väärtustav nädal

Sellel nädalal, 24. - 28. märtsil toimub esmakordselt üle-eestiline teemanädal "Terve karjäär", mille raames pakutakse töötavatele täiskasvanutele võimalusi omandada karjääriplaneerimisoskusi.

Nädala jooksul saab osaleda loengutel, praktilistes töötubades ning aruteludes, et omandada tööelu kujundamiseks vajalikke oskusi. Nõu saab küsida karjääri kiirabis. Sündmus on kõigile tasuta ja toimub Tartus, Tallinnas, Narvas, Põlvas, Jõgevamaal, Kuressaares, Valgas, Pärnus, Raplas, Paides. Täpsete kuupäevade, linnade programmi ja võimalustega saab tutvuda veebilehel kny.ee/tervekarjaar.

"Karjäär tänapäeval tähendab võimalust ja vastutust ise kujundada oma töö-elu. Puudub redel, mida ronida. See paneb raskuskese oma haridusalaste ja tööalaste valikute eest igaühele meile," ütles Liisi Toom, "Terve karjäär" teemanädala kommunikatsioonijuht, OÜ Persoonibrändi Agentuuri asutaja ja konsultant.

Teemanädala raames kutsub Eesti Karjäärinõustajate Ühing koos partneritega kõiki üles võtma oma nädalas hetk mõtlemaks, mis on need oskused, teadmised, mis inimesel juba olemas on, milliseid oskusi ja huvisid ning isiklikke elu eesmärke ühendades saab inimene luua tähendust, teha seda, mis oleks tema jaoks põnev, vastab tema kompetentsidele ja on ka maailmas vajalik.

"Me mõistame finantsplaneerimise, tervisekontrolli vajadust, kuid unustame, et ka meie tööelu vajab aeg-ajalt revideerimist, et tagada rahuldustpakkuv, väärtustloov töö, et  olla pidevas arengus ning et suudaksime teha endale õigeid karjäärivalikuid," lisab Toom.

"Terve karjäär" teemanädala algatanud MTÜ Eesti Karjäärinõustajate Ühing on asutatud 2002. aastal ning koondab tänaseks 77 karjäärivaldkonna spetsialisti üle Eesti. Ühingu tegevuse põhieesmärk on kaitsta oma liikmete ametialaseid huve, aidata kaasa nende erialaste teadmiste täiendamisele ja karjäärivaldkonna arendamisele Eestis. Eesti Karjäärinõustajate Ühingu veebilehelt http://kny.ee leiab infot Eestis tegutsevate karjäärinõustajate, - infospetsialistide ja - konsultantide kohta.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700