1. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Käivitus kõige töötaja- ja peresõbralikuma firma konkurss

Käivitus pere- ja töötajasõbralike firmade konkurss, mis tunnustab 14. korda head tööõhkkonda ja töötajate pereelu väärtustavaid firmasid.

"Eesti ettevõtted teevad edukaks oma ala parimad töötajad, keda on aga järjest keerulisem leida ning kinni hoida. Osalt saab seda teha palgaga, aga üha enam ka tasust väljapoole jäävaga. Seda muud pere- ja töötajasõbralike firmade konkurss tähelepanu alla tõstabki," kutsub Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel üles konkursil osalema. "Nii saavad osalejad lisaks mõõduvõtule ka eelise oma konkurentide ees – esiteks ideid enda ettevõttes kasutamiseks ning samas end andekatele töökätele nähtavaks teha."

Konkursil osalemiseks tuleb ettevõtte juhil või personalijuhil täita veebiankeet SELLEL AADRESSIL. Samuti informeerida oma ettevõtte töötajaid küsitlusest, kuna konkursi lõppvooru jõuavad vaid need ettevõtted, kelle töötajad andsid tagasisidet oma ettevõtte kohta SELLEL AADRESSIL.

Konkursil osalemiseks saab vastata kuni 10. aprillini, konkursi võitjad selguvad mai lõpus kogu perele mõeldud autasustamistseremoonial.

Konkursi Pere- ja töötajasõbralik ettevõte 2014 korraldavad sotsiaalministeerium, ajakiri Pere & Kodu ja ajaleht Äripäev.

2013. aastal võitis konkursi taas Microsoft Estonia. 2012. aastal läks kõige pere- ja töötajasõbralikuima ettevõtte tiitel jagamisele AS Regio ja CPD OÜ vahel, 2011. aastal Microsoft Eesti, 2010. aastal Webmedia (täna Nortal), 2009. aastal Advokaadibüroo Sorainen, 2008. aastal Webmedia (täna Nortal), 2007. aastal NT Logistika, 2006. aastal Scannotec, 2005. ja 2004. aastal Vain & Partnerid, 2003. aastal Krediidipank, 2002. aastal Paikuse Saeveski ning 2001. aastal Eesti Post.

 

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700